Napsat recenzi

Palmiye Hotel - SIDE 22.8. - 29.8. 2014

Recenze hotelu Palmiye Hotel Side *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 67x
Recenze se líbila: 399 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Samotný hotel je obklopen ze dvou stran ulicemi. Stojí na křižovatce, takže výhled tímto směrem není nijak uchvacující. Druhá strana hotelu má výhled na protější budovy, které jsou od hotelu odděleny placem nikoho. Dle toho také tento plac vypadá.

Hotel je to s bazénem s lehátky, wi-fi v ceně, barem. Je to hotel mešího typu, kde se pohybuje stále stejná obsluha. Není otavná, ale spíše zevlující.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Malé pokoje, 3,5 x 2,5 metru na přespání stačí. Televize s 548 programi, kde najdete 1-2 hudební, ostatní je buď politika, jejich zábavní program nebo jejich hudební hvězdy. Doplňuje to pár německých a ruských stanic. Klimatizace, balkon, sprchový kout. Do úrovně očí je to OK, nad hlavou je však už začívající plíseň jako v nevětraných zákoutíích.

Je ale poznat rekonstrukci těchto prostor, bohužel bez pravidelné údržby.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Polopenze. Přes proklamované nápoje zdarma k polopenzi byly jen ke snídani. Jinak např. pivo, které stojí v obchodě 2,5 YTL (asi 25 Kč) vám tady prodají točené za 8 YTL (80 Kč) nebo 3 euro.

Kafe, které si dáte ke snídani z automatu, vám večer prodají za 4 YTL.

Snídaně stále to samé, párek, opečený salám, stejný stvrdý sýr, vejce na tvrdo, med, pomazánka, máslo, čokoládové cereálie. To je asi vše. Sem tam něco smaženého v listovém těstě.

Večeře v základu to samé. Jednou proběhlo grilování na příděl,

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Wi-fi, které se rozpadá a nezvládá plný hotel. Takže se připojit bývá obtížné

Bazén - čistý, teplý, je ale zakázané koupání po 19:00

Pokoje - osávání z toalet jde na chodbu mezi pokoji (prostě turecko)

WC - splachovací, s bidetem

Sprcha - teplá voda je v kapacitě barelů ohřívaných vodou (po 20:00 je voda ledová)

Obsluha - neotravující, ale v režimu "zevl". Uklidit stůl po předchozích je na upozornění, sklidit talíře a sklo je jako v horší 4. hospodě, ale s blokem na objednávku pití (3-4 dražší) to je paráda.

Jinak ale nutno přiznat, že vše tak nějak funguje jak má, pokud není člověk náročný a je tolerantní.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Městská pláž, ke které dojdete sami (asi 20 minut chůze) za moc nestojí. Navíc jsou tam lehátkza eura a slunečníky také za eura. Naschvál to píši zvlášť, protože vám to prodají také zvlášť.

Pláž, která patří k hotelu, je dostupná jen autobusem, který jezdí pravidelně 2x tam a 2x odpoledne zpět.

Lehátka na této pláži jsou pro více hotelů a protože jste z hotelu 3 hvězdy, odsunou Vás na okraj všech lehátek a do zadních řad.

Na této pláži je voda čistá, hrubozrný písek nekalí vody a je velmi příjemné po něm chodit. Pro vstup do moře nepotřebujete boty.

Moře je čisté, pozvolný vstup. Je to vhodné jak pro starší lidi, tak pro malé děti. V termínu našeho pobytu bylo moře teplé 31-34°C.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Samotný hotel je obklopen ze dvou stran ulicemi. Stojí na křižovatce, takže výhled tímto směrem není nijak uchvacující. Druhá strana hotelu má výhled na protější budovy, které jsou od hotelu odděleny placem nikoho. Dle toho také tento plac vypadá.

Naštěstí je Turecko zemí, kde nemáte potřebu trávit čas v pokojích a teploty vám nedovolí dlouho vysedávat ani na malých balkonech pokojů.

Po naší zkušenosti s Tureckem doporučuji i těm nenáročným raději 4 hvězdy nebo dobře pročítat recenze. Tady s tímto hotelem jsme měli skutečně štěstí, neboť to byla skutečně 3 hvězda. Jiná 3 hvězda odpovídala spíše 4. cenové skupině.

Hotel má výhodu ve své poloze. Asi 200 m je tu Carrefour a další Turecký celosíťový obchod, kde se dá nakoupit za slušné ceny (voda 5l za 3 YTL, chleba 2,5 YTL, pivo za 2,5-4 YTL, atd.)

Každou sobotu jsou od hotelu cca 400 metrů i trhy, kde se dá sehnat to samé, co v NAMAVGATU na trzích.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Pro rodinu s dětmi to je jen v případě, že hotel neokupuují rusové. To je ale nešvar všude. Jsou bezohlední, hluční a jsou to čuňata.

Hotel je pro skutečně nenáročné, tolerantní hosty.

Ručníky vymění klidně každý den nebo i jen jednou za 3 dny.

Je to prostě Turecko, kde se v tomto hotelu snoubí jejich lenost a přívětivost s požadavky Evropských hostů na standardní služby.

Pokud by mi tento hotel někdo nabídl znovu, klidně jej vezmu znovu, ale už ne za ty peníze.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání