Napsat recenzi

Ozlem Garden

Recenze hotelu Özlem Garden Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 661x
Recenze se líbila: 417 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Side přístav Side přístav
  • Side cesta k přístavu Side cesta k přístavu

Velmi pěkná dovolená v příjemném prostředí, které poskytuje dostatek soukromí ubytováním v útulně zařízených chatkách.

Tento hotel jsme se sestrou navštívily již 2x a pokud se budeme rozhodovat pro příští dovolenou, tak asi zase vyhraje.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Chatky jsou útulné, vybavení postačující pro pohodlné bydlení. Ideální posezení je na verandě, která náleží k chatkce. O čistotu a hygienu je dobře postaráno. Denně je doplňováno i pití v lednici.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Strava velmi dobrá a pestrá, výběr po celou dobu výdeje je doplňován. Jídelna je čistá a prostorná. Z jídelny je krásný výhled na moře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Celkové vybavení je vyhovující nenapadá mně nic, co bych postrádala. Personál byl velmi příjemný a ochotný, vždy usměvavý.

Příjemným zjištěním je i zabudovaný trezor v chatkách.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je písčitá a menší. Výhodou je, že je přímo u hotelu. Přístup do moře dobrý. Vzhledem k tomu, že jsme dovolenou měly na přelomu srpna a září, byly již některé slunečníky ve špatném stavu.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Okolí hotelu je pěkné, velmi dobrá je i blízkost různých stánků a obchůdků k nakupování. Ideální je vzdálenost do města Side. Toto poskytuje spoustu památek, na které nestačí jedna návštěva. Samostné Side je centrem obchodů, kde najdete vše.

Je to moc pěkná večerní procházka.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

I když se jedná pouze o menší hotel s ubytováním v chatkách je zde prožitá dovolená opravdovým odpočinkem. Delegátem nám byl pan David, který svými znalostmi o Turecku je velice dobrý. Rovněž jeho optimismus a snaha vyhovět rekreantům je výborný.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání