Napsat recenzi

Nový hotel, ale maximálně s ***

Recenze hotelu NILBAHIR RESORT HOTEL & SPA (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 517x
Recenze se líbila: 440 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Nedržící led-diodový pásek Nedržící led-diodový pásek
  • Zásuvka Zásuvka
  • Chybějící světlo v koupelně Chybějící světlo v koupelně
  • Výhled z hotelové restaurace na dálnici a blízkou čerpací stanici Výhled z hotelové restaurace na dálnici a blízkou čerpací stanici
  • Prázdný bar Prázdný bar
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Pohled na hotel před podchodem k moři Pohled na hotel před podchodem k moři
  • Aquapark Aquapark

Byl nám doporučen úplně nový hotel od května 2014 jako vhodný na dovolenou. Označení 5* v žádném případě neodpovídá! Hotel je nový, vybavení nové, ale spíše "na oko" 5*. Služby nejsou příliš kvalitní. Hotelový personál mluví skoro výhradně rusky, také klientela je zcela výhradně ruská! 200m k moři je to vzdušnou čarou, určitě na pěšky. Obrázky hotelu neodpovídají skutečnosti. Před hotelem je rušná dálnice!!! Ani fotka ze stránek hotelu neodpovídá! Aquapark, do kterého jsme mohli každý den jezdit na dvě hodiny, je opravdu směšné nazývat aquapark. byl to bazén v jiném hotelovém komplexu se třemi krátkými tobogány.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Ubytování bylo dostačující. Pokoj vcelku pěkný s balkonem a výhledem na moře, místa dostatek, čistý. Ručníky vyměňovali každodenně. Velký sprchový kout, teplá voda po celý den. V koupelně místo jednoho světla byla pouze díra do stropu. V ložnici byla odpadlá led-diodová lišta u zrcadla, což bych v novém hotelu předpokládala, že bude v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava nebyla ideální. Snažili se ji obměňovat, ale vlastně se hodně opakovala. Kdo nemá rád kopr, tak se zde moc nenají. Je zamíchán skoro do všeho, maso bylo až na výjimky mleté, téměř všechny dezerty z krupicové kaše. K snídani byly lívance pouze do 9 hodin, i když snídaně byla až do 10.Ale určitě se vybrat dalo a hlady jsme netrpěli. Bar na pláži byl nevyhovující, hlavně jeho otevírací doba byla od 10 do 16, otevřeli většinou nejdříve v 10.30 a zavírat v 16 hodin mi přijde velmi brzy. Hlavně když je večeře od 19.30 a chce být člověk třeba do 19 hodin na pláži. Je tedy 3 hodiny bez pití! Měli tam pouze pivo, limonády a vodu. Drinky žádné!!! V restauraci Alacarte, do které máte jednou za týden možnost jít, servírují v podstatě stejné jídlo, jako v hlavní restauraci. Takže vlastně nemá cenu tam chodit, protože dole si aspoň můžete vybrat co chcete. Víno bylo opravdu špatné!!! a nejvíce nás pobavilo, že do flašek s vínem stáčeli víno, které měli k dispozici v restauraci.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení nové, bary nebyly příliš dobré, personál milý, ale mluvil většinou výhradně rusky. i program pro děti v ruštině, večer pouštěli pro děti Jen počkej zajíci. Osušky na pláž ve dvou případech nebyly! Výtah z druhého patra, v kterém jsme bydleli, směrem dolů nestavěl!!!

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je vzdálena asi 500m, musí se podejít dálnice, na pláži je klid, široko daleko nikdo, krásné čisté moře, oblázková pláž, lehátka a slunečníky zdarma, když se však přišlo déle, už nebyly. vodní sporty chodili nabízet.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Obchody v okolí nějaké byly, nakoupit se dalo. klidné místo. mešita v blízkosti. Okolo docela špína a bordel.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Dovolená nebyla špatná, kdybychom neměli střevní potíže, tak by byla ještě lepší. Hotel odpovídá 3*, zcela ruský, služby ne moc dobré.

Již jsme měsíc z dovolené doma a pohledy, které jsme svěřili na recepci hotelu stále nedošly, myslím, že ani nedojdou!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

janinka: recenze hotel Nilbahir - 13. 8. 2014 18:14

Souhlasím s výše uvedenou recenzí-hotel neodpovídá klasifikaci 5 hvězd, titulní foto hotelu je fotomontáž, bezprostředně u hotelu je místní komunikace dálničního typu, hned vedle bazénu benzínová stanice,na pláž se dostanete špinavým podchodem, je neupravená, pár lehátek a slunečníků, malý bar s občerstvením, 1xstačí...Tento hotel nedoporučuji! reagovat

Alios: Paní byla asi v jiném hotelu, než my. - 17. 6. 2015 11:44

Zatím spokojenost. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání