Napsat recenzi

Prehladka Hotela Nerton****

Recenze hotelu Nerton Hotel **** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 1 464x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 16
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Vstup Vstup
  • vstupná hala vstupná hala
  • hala hala
  • schody na poschodia schody na poschodia
  • Chodba Chodba
  • vstup izba vstup izba
  • Izba Izba
  • kúpeľňa kúpeľňa
  • balkón balkón
  • výhľad výhľad
  • bazén bazén
  • detský bazén detský bazén
  • hlavná reštaurácia hlavná reštaurácia
  • terasa terasa
  • vonkajší bar vonkajší bar
  • pláž pláž

Hotel sa Nachádza v letovisku Side, pri promenáde ,ktorá vedie až do historického centra Side. Hotel má nové vybavenie, je vľmi príjemný a útulný. Nemá veľké záhrady, má menší areál, v ktorom sa nachádza aj detský bazén so šmýkľavkou pre deti. Hotel je priamo na piesočnatej pláži s pozvoľným vstupon do mora. Hovorí sa , že tento hotel má najkrajšiu pláž aj vzhľadom na krásne lehátka s mäkkým polstrovaním. Strava v tomto hoteli je veľmi chválená.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Izby sú priestranné, čisté a novo zariadené.Izby s dvoma prístelkami majú prístelky v podobe poschodovej postele a sú umiestnené na 5 poschodí, väčšina prísteliek ja pevné lôžko.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Stava je tu bohátá a podľa návšetvníkov najlepšia, Sama som ju neochutnala, ale aj samotný delegáti ak môžu vyberajú si práve tento hotel, kvôli strave.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vbyvenie hotela je naozaj krásne, personál príjemný a ochotný. Hlavná reštaurácia má možnost sedenia aj vonku na trase, je tu vonkajší bar, kde si dáte kávičku. Celkovo je hotel ladený do dreva a to všade až po pláž.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Pláž je jedna z najkrajších, má sprchu, plážový bar a nádherné, pohodlné lehátka. Pláž má promenádu, po ktorej sa dostanete až do starého Side a teda pre tých, ktorý nechcu ležať na pláži je tu môžnosť urobiť si výlet.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

V hotelovom areáli sú menšie záhradky, dva bazény, bar, terasa patriaca reštaurácii. Okolie je veľmi príjemné vďaka zeleni, ktorú si udržiavajú. Okolie mino hotela je príjemné a dobre vybudované.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Tento hotel by som bez problémov odporučila. Som si istá jeho kvalitou, či už službami alebo ubytovaním.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Zdena: Hotel Nerton Side - 26. 2. 2015 9:59

Se vším souhlasím. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání