Napsat recenzi

Nejhorší dovolená všech dob!

Recenze hotelu Horus Paradise Luxury Resort ***** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 313x
Recenze se líbila: 74 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

To nelze shrnout. To je masakr! Pokoje špinavé, plesnivé, vlhké, z bazénů odpadávají kachličky (doslova se to sype pod rukama), akutní nedostatek lehátek, pokud je nezaberete v 6 ráno, máte smůlu.

Drinky? Namíchaný levný alkohol v papírovém kelímku s přeslazeným džusem, pro který navíc musíte dojít do baru.

Jídlo... to se nedalo jíst. Každý den totéž, přesolené, ryby hořké, kuřecí vysušené a bez chuti. Dva týdny jsme žili jen na zelenině a děti na sojových nugetách.

WiFi v ceně.. Po příjezdu a připojení jsme dostali 257 mb/pokoj, ne na osobu, ale na pokoj. Bylo nás 5 a přístup k internetu měl pouze jeden člověk. Po zaplacení 15e/osoba/týden jste zjistili, že WiFi funguje velmi sporadicky a to pouze na pokoji, v jídelně a večer u spodního baru.

Jojo, tomu říkám luxus za 150.000,-/10 dní

Dále... do bazénu se nesmí Po 19h, protože nevím proč. Tvrdí, že chlór, ale podle mě proto, že v 19h končila plavčíkům směna, takže bazény sice krásně osvětlené, ale můžete se na ně leda koukat.

Pláž malá a nijaká. Moře špinavé, hlava na hlavě, nedostatek lehátek.

Za všechno se musí platit. Chcete fotku na atrakci? 30€... to je co?

Tobogány v hotelu... velký špatný! Provoz pouze 4 hodiny denně 10-12 a potom 14-16. A pak nazdaaaaar a jděte si jinam. Fakt mám vztek jen na to pomyslím...

Všude jsou Rusové. Jakože fakt všude... většinou nedělali problémy, ale jsou hluční a dělají, že jim to tam všechno patří... takže jsou protivní.

Sem už NIKDY, NIKDY, NIKDY! Doporučuji, abyste tam nejezdil, budete litovat a cestovka vám po reklaci řekne, že vám nic nedají, protože jste smlouvu podepsali dobrovolně...

Ubytování  průměrně (3,2/5)

V malých domcích je to katastrofa! Plíseň, vlhko a smrad, navíc hnusný design, máte pocit, že jste ve sklepě.

Po přestěhování na větší budovu u velkého bazénu už lepší, nicméně na pokojích (ačkoliv vypadají luxusně) je všudypřítomná plíseň a zápach. Ačkoliv jsou pokoje nekuřácké, náš páchnul po cigaretách naprosto odporně...

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Hnus, hnus, hnus. To se nedalo. Poživatelná byla pouze zelenina a ovoce. Do každého salátu cpou kopr. Nic proti kopru, ale ve všem ho mít nemusím. Čekáte při ultra All in krevety, nebo chobotnice? Zapomeňte! Dostanete rajčata plněná rýží a koprem... mňamka! Většina jídel studených! Ryby hořké, kuřecí vysušené, dorty odporné, mazlavé, želatinové a přeslazené...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení zastaralé, služby hotelu? Spíš nic, než moc. Nejsem nadšená...

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Malá pláž, malý kousek velmi špinavého moře, nedostatek lehátek.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí relativně hezké, čisté...

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Už nikdy více! Nejezděte tam! Cestovka to prodává jako TOP, ale je to navrch HUJ a uvnitř FUJ!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 37 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání