Napsat recenzi

Horus Paradise Luxury Resort

Recenze hotelu Horus Paradise Luxury Resort ***** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 826x
Recenze se líbila: 301 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velké zklamání! Hotel má vše krásně nafocené, vypadá luxusně, ale omyl je pravdou.Velký předimenzovaný komplex a malý počet personálu, který zásadně nestíhá od úklidu po veškeré služby, i když snaha některého obsluhujícího personálu je uctihodná.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pokoj, který jsme původně měli dostat dle smlouvy, byl strašný, hodnocení maximálně 2-3 hvězdičky. Cestovali jsme rodina, dva dospělí, jedno dospívající dítě a jedno čtyřleté. Dle prodejce jsme si připlatili 8000,- abychom měli pokoje 2, skladba rodinného pokoje nebyla pro nás. Po přicestování na hotel v ranních hodinách, upozorňuji po dvou hodinách strávených u silnice, kvůli rozbitému autobusu, jsme dostali jeden hrozný pokoj, tam byli ubytováni děvčata a my jsme dostali lepší pokoj bohužel na druhé straně resortu, jelikož prodejce zájezdu nebyla schopná napsat do smlouvy, že požadujeme pokoje vedle sebe. Druhý den jsme řešili problém s delégátkou z CK P**** (mimochodem bych jí chtěla moc pochválit) a díky ní nám dali pokoj alespoň ve stejné budově, abychom měli holky u sebe, ostatně opět za poplatek "pouhých" 180 dolarů za pobyt, jelikož byl také "lepší" než ta hrůza, co jsme měli původně mít.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Pestrá, chutná za mě super ryby, čerstvá zelenina, zákusky, ovoce, ale opakující se a fronty, zácpy opět kvůli předimenzování resortu. Stoly nestačily uklízet, i když se snažili, čistota nic moc. Nedostali jsme balíček při check out, na cestu domů, ani nevěděli co to je, od 19 hod. byla večeře a transfer pro nás přijel v 19 hod. Pokud budete mít Ultra all in s ničím navíc moc nepočítejte v lednici pouze voda žádné fanty, coly apod. co mají napsáno v popisu hotelu, o jídle kdykoli ve večerních a nočních hodinách ani nemluvě oschlé bagety s oschlými vaflemi, špinavé stoly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Obsluhující personál velmi ochotný, milý, přátelský. Úklid pokojů u nás na patře žádný zázrak, chyběl toaletní papír, vody, uklizeno tak ledabile. Některý personál v recepci nebyl schopný mluvit jakýmkoli světovým jazykem jen Turecky, obzvláště jeden recepční při check in byl velice nepříjemný! Nevím přesně o co šlo, nějací klienti mu hrozily policií a konzulátem, ale on jen tak s ledovým klidem ať si poslouží. Bazény pěkné, vcelku čisté, sem tam upadlá dlaždička, tobogány super, zábava ucházející. Spa vybavení hotelu příjemné.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž, jak my jsme jí říkali turecké Bibione. Slunečník narvaný na slunečníku. Vybírala jsem, jelikož jsem nechtěla ty jejich plachty, i tak to bylo hrozné, narváno. Pláž písčitá, moře a pláž čistota nic moc nedopalky atd. v moři plavala tráva. Žádné průzračné moře to rozhodně nebylo.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Skvělá promenáda. Každý den se dalo chodit na procházku, všude plno barů, restaurací obchodů, zábavy atd. Dalo se jít 2 km do města Side, my tam teda nikdy nedošli :-). Dali se půjčit kola. Nabízeli výlety za pěknou cenu.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

I přes všechny nedostatky, který tento komplex má, jsme si to snažili užít jak jen to šlo. Jedním slovem ucházející, ale nikdy více se do tohoto resortu nevrátíme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 37 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání