Napsat recenzi

Hodnocení hotelu

Recenze hotelu Horus Paradise Luxury Resort ***** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla hezká, počasí nádherné. Celkově byla v podstatě spokojenost. Nějaké ALE se přece jenom našla. Podotýkám, že do Turecka jezdíme s vnučkou již několik let (4) a mohu tedy srovnávat.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytování pěkné, čisto, pravidelný úklid. Osobně mi vadí koberce. Mám raději dlažbu nebo plovoucí podlahy. Dají se lépe čistit. Po celou dobu pobytu - 12 dní, nebyl použit vysavač. Nebydleli jsme ale v hlavní budově. Na tu jsem slyšela od dalších rekreantů dost stížností. Naši známí museli žádat o přestěhování. Původní ubytování bylo hned vedle agregátu na klimatizaci, což představovalo velká hluk. Také bylo dost malé. Měli objednaný rodinný pokoj. Byli 2 dospělý, synové 8 a 17 let. Dostali jeden pokoj s dvěma malými přistýlkami.

Nikde jsem se také nesetkala s tím, že by na pokoji nebyly v koupelně skleničky. Zde byly papírové kelímky nevalné kvality. Hned tekly.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Jídlo bylo výborné. Slušný výběr a opravdu dobře připraveno. Trochu problém byly večeře. Výdej byl pouze 2 hodiny 19 - 21 hodin. Bylo hodně plno a najít místo byl často problém. O místě v klimatizovaných místnostech ani nemluvím.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál hotelu byl většinou příjemný, snažil se tvářit mile. Trochu nás zaskočil příjezd. Do hotelu jsme přijeli asi v 10,30 . Odlet z Prahy cca ve 4 hodiny ráno. Hotel striktně dodržel přidělení pokoje až ve 14 hodin. Je to samozřejmě dle stanovených pravidel, ale většinou se hotely snaží ubytovat nové hosty co nejdříve. Zde naprosto rezolutně na recepci odmítli. Po probdělé noci to bylo dost náročné. Všechna lehátka u bazénu i u moře byla samozřejmě obsazena a nebylo kde dát vnučku odpočinout. Nakonec jsme to vydrželi v recepci.

Další věc, která nás zaskočila byla výměna plážových ručníků. Vždy vše fungovalo přímou výměnou. Pokud jste tady chtěli ručníky vyměnit, museli jste je odpoledne vrátit a ráno si dojít pro nové.

Obsluha v barech také nebyla vždy příjemná. Často se jim nechtělo pro led, neochotně reagovali na objednávku.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Mohla by výt uklizenější. Mezi lehátky to vždy trochu shrabali, u moře ale ne. Takže zbytky cigaret, sáčky. Pláž s pozvolným vstupem do moře. Výborné pro děti. Jemný písek, tím samozřejmě nemohla být voda průhledná, protože se stále vířil.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Klasický hotelový resort. Side kousek a velice pěkné městečko s památkami.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Hotel je velmi pěkný, vstup impozantní. 5 hvězdiček si ale určitě nezaslouží. Pokud v barech nalévají nápoje do papírových kelímků, které se stačí rozlepit dřív, než s nimi dojdete ke stolu a navíc jsou dost nevábně cítit, pláž není čistá, některé pokoje nevyhovují , tak to asi není ono. Samozřejmostí by také měla být Wi - Fi. V Hotelu byla za poplatek. To by mi v podstatě nevadilo, kdyby fungovala. Rychlost přenosu byla byla velmi pomalá a záleželo na počtu připojených. U zvlášť placené služby by to tak rozhodně nemělo být.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 37 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání