Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Hera Beach Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 326x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Menší hotel pro rodiny s dětmi,pokoje sice menší,ale čisté a personál příjemný.Pláž krásně upravená,kousek od hotelu,lehátka i slunečníky zdarma...

Ubytování  průměrně (2,9/5)

V pokoji nám všechno fungovalo,povlečení pokud jste chtěli převlékli třeba denně.S dětmi jsme se nemuseli bát,že poškodí nějaké luxusní zařízení,hotýlek je spíše domácího typu.V televizi fungují ruské,německé,turecké i anglicky mluvící kanály.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Stravě a stravování se nedá téměř nic vytknout. Z pestré a bohaté nabídky si vybere každý,denně jsme měli ryby,kuřecí maso,alespoň tři přílohy-těstoviny,rýže,hranolky,brambory,kuskus,kaše..co si jen krom knedlíků zamanete :-) Stále výběr salátů,dresinků,zeleniny,nějaké ovoce..a i v noci u recepce fungují automaty na teplé i studené nápoje zdarma..Výtečně upravená jídla i evropská

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Jedinou slabou stránkou hotelu je společenská místnost. Je dost malá,neboť se nepočítá s tím,že by chtěl celý hotel najednou sedět tam.Funguje v ní wifi zdarma,avšak jiné vyžití v ní nehledejte. Není tam televize,ani kulečník a pod..Po večerech se dá příjemně posedět v baru u bazénu,zahrát si šipky nebo stolní tenis.Děti uvítají klouzačku do bazénu.Personál je velmi příjemný,domluví se anglicky,rusky,německy,popř.vám to namalují na papír..Můžete čekat pohodový přístup,nic moc je nerozhází.Dokonce ani hry všech dětí z hotelu na honěnou,nebo schovávanou.

Hotel se uklízí stále,toalety dole u restaurace snad desetkrát denně.V hotelu je vnitřní bazén s masážemi a sauna.Masáže a sauna ovšem za poplatek.Personál je velmi příjemný,rádi si popovídají.Animační program tu moc nefunguje,ale hosté a hlavně děti se zabaví spolu..Někdy se k nim o pauze přidají i číšníci :-)

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře sice není hned u hotelu,ale je opravdu kousek po ulici,kde cestou zkouknete obchody,pláž je krásně upravená,udržovaná,písečná,lehátka i slunečníky tam máte zdarma.Hotel nemá na své pláži inclusive,ale pokud si chcete pití na pláži koupit,i tam vám ho ochotně přinese plážový číšník. Můžete využívat i množství jiných free pláží,táhnou se několik kilometrů.Doporučuji dojít k přístavu,za 5eu na osobu vás hodinu povozí lodí kolem pobřeží.Fungují i vodní sporty a atrakce..

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí hotelů je spousta maličkých obchůdků ,počítejte že všude jsou služby i spousta oblečení,kabelek,bot a upomínkových předmětů cca o polovinu levnějších než u nás.Otevřeno mají dlouho do noci,zavírají až po půlnoci,restaurace snad vůbec.V barech v okolí můžete také sledovat na velkoplošných projekcích sportovní přenosy.Ovšem k nim pivo za cca 80-140Kč už je slabší.Služby sice na ulici nabízejí všude,ale neobtěžují.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Dala bych o půl hvězdičky méně za tu společenskou místnost,ale okolí,personál a ty večerní procházky vyváží celkový úžasný dojem z dovolené.Doporučuji všem prima lidem,kteří mají rádi přátelskou klidnou atmosféru..

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání