Napsat recenzi

Jednou a stačilo navždy

Recenze hotelu Elit Garden Apart *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 350x
Recenze se líbila: 493 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Bazén hotelu, malý ale čistý Bazén hotelu, malý ale čistý
  • Snídaně furt stejná Snídaně furt stejná
  • Pidi hotel Pidi hotel
  • Vše co si bylo možné vzít k obědu Vše co si bylo možné vzít k obědu
  • Oběd Oběd
  • Večeře fuuj blivajs Večeře fuuj blivajs

Hotel má 32 pokojů, je čistý, bez výtahu, není 300 metrů od pláže, ale tak 900 metrů. Je situován ale na celkem dobrém místě v Side hned vedle Catty Garden Hotelu, nedaleko od historického centra a tržiště Side. Nicméně je kousek od mešity, takže každé ráno kolem páte hodiny budíček od Mucína který svolává k modlitbě.

Ubytování  průměrně (2/5)

Pokoje jsou menší, rodinné velikostně mnohem větší. Pokoje jsou každý den uklizené, avšak nevytřené. Na každém pokojji je funkční klima, televize a lednice (občas funkční). WiFi funkční po celém hotelu i v baru a u bazénu. Bazén je maličký, 1,6m hluboký, ale čistý. Součástí je i 40cm hluboký bazének pro děcka.

Strava a stravování  průměrně (1,5/5)

All inclusive je od 10 do 22hod, k jídlu ale nečekejte nic senzačního. K snídani občas jsou i vajíčka, ale většinou pouze zelenina a meloun, 1 druh sýra, salámu a nějaké blivajs marmelády. Oběd a večere bývají stejné, večeře občas lepší, proto si na večeři téměř nesednete. Mimo čas snídaně, obědu a večeře, vždy cca 1,5hod trvající od 8, 12:30, 19:30 není zde nic jiného k jídlu ani zakousnutí, pouzé voda z vodovodu v barelu (POZOR!), čaj a káva. Na baru vám dají na all in pouze pivo, hnusné víno, vodku, kolu, fantu, sprite, rakii a džusy. Masa se zde k jídlu dočkáte pouze občas, vetšinou formou směsi s bramborami. Turecké speciality tu vůbec neznají :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,5/5)

Personál hotelu je kamarádský a milý. Musíte jim dát nějaký present, bavit se s nimi, neříkat jim moc kritiku a pak jsou uplně vpoho a dokážou vám dělat i nějaká privilegia po desáté hodině večer :)

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Na pláž hotelu, na kterou vozí autobus každý den ani nejezděte, nám se tam vůbec nelíbilo. Pláž je cca 3km od hotelu, jmenuje se Dolphin Beach hned vedle No Name beach. Když tam pojedete, budete bez oběda a v barech tam je vše neskutečně drahé, např pivo za 5 euro. Lehátka jsou zde ale zdarma, pouze ty s modrým deštníkem. Pláž vzdálená od hotelu pěšky cca 10 min je o mnoho lepší, nicméně placená. Když budete ale chytří, nemusíte platit nikde :)

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V okolí se nachází mešita, každou sobotu tržnice hned u mešity, cca 30 metrů od hotelu levná půjčovna skůtrů, automobilů a prodávají zde i různé výlety, které jsou mnohem lepší než přes delegáta. Kousek od hotelu je velká promenáda plná obchodů, která vás dovede až do přístavu a historického centra Side, které je to nejhezčí z okolí. Kousek je i levný market a když půjdete na opačnou stranu než k moři, dojdete ke Carrefouru, který je na tamnější poměry opravdu levný.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Vzhledem k tomu, že na dovolenou nejezdíme hlavně kvůli hotelu, ale okolí, moři, památkám a zážitkům, tak jsme si Turecko opravdu zamilovali. Hotel vám jídlem občas zkazí náladu, ale nenecháme se kvůli tomu rozhodit. Ale když do Side, tak už nikdy do tohoto hotelu. Hodně času jsme strávili tím, že jsme koukali do jiných hotelů přes plot co mají k jídlu a nevěřili jsme svým očím, takže tento hotel opravdu ne... Doporučujeme ze Side Catty Garden hotel a Dynasty hotel, které mají též 3 hvězdičky, ale jsou úplně na jiné úrovni. Tento hotel dle našeho hodnocení by měl tak 2 hvězdy ztěží.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání