Napsat recenzi

Side-hezká dovolená

Recenze hotelu Clover Magic Altinkum Park Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 493x
Recenze se líbila: 420 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Turecku jsme byli podruhé a myslím, že jsem vybrala dobře! Sice "hotel" jako takový to zrovna není - spíše studia, ale vždy čisté a na vyspání dostačující. S tím balkonem to také není zrovna hitparáda - k večernímu posezení jsme využívali terasu kolem bazénu nebo chodili na procházky /no, spíše po obchodech/. Takže "balkon", který byl spíše usazen na rumišti - jsme vůbec naštěstí nemuseli využívat. Klidné prostředí, pěkně upravená zahrada,

a protože jsme měli nádherné počasí téměř celý týden, bylo to prima!

Jo, a doporučuji navštívit turecké lázně v Manavgatu - super relax!

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytováni jsme byli v přízemí jedné z několika budov. Když pominu ten nešťastný balkon, místnost byla pro dva dostačující, koupelna /sprch.kout/ s WC spíše menší, ale každý den se uklízelo, nikde žádné odpadky. No, stejně se tam chodíte převážně jen vyspat, protože celý den můžete být u vody, bazénu, na procházce nebo strávit třeba na baru.......?

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

S jídlem jsme byli celkem spokojeni - každý měl možnost si vybrat co má rád, chce ochutnat nebo zkusit něco nového........ano, jídlo, které se během snídaně nesnědlo /třeba ohřívané párečky/, bylo upraveno na studeno u oběda, a zbytky z oběda byly opět v salátech a studených mísách připravených k večeři /no, přece se nebude cuchat, ne?

Ty jejich "zákusky" jsem též nemusela, ale manžel si jich s chutí dopřával. Ovoce - pomeranče, broskve, nektarinky a meloun - bylo téměř každý den k dispozici. Ano, odpolední snack opravdu nic moc - sušenky, keksy - jen 2 x za náš pobyt ty jejich výborné bramborové placičky - a to je přece málo, ne?

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Služby na slušné úrovni, personál ochotný, usměvavý, dorozumívání rukama- nohama,

ještě tak třeba "němnoško" rusky.

Vzhledem k tomu, že jsme neměli žádný problém a nepotřebovali jsme nic podstatného řešit, nemohu posoudit, jakým způsobem by se Turci zachovali - ale od ostatních rekreantů jsme slyšeli, že byli ochotní a posléze uspokojili přání třeba s výměnou nevhodného ubytování.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Na pláži již začátkem června bylo /aspoň si myslím/ málo lehátek. Když jste si tam brzy ráno nedali osušku, tak těžko jste našli 2 místa vedle sebe volná. Písek super, vodička teploučká, vstup do moře velmi bezpečný i pro malé děti.

Od recepce na pláž asi tak 70 kroků, takže můžete v plavkách být téměř celý den!

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

No, okolí hotelu není zrovna výstavní, ale zato kousek do města a obchůdků.

Já těm památkám taky moc nedám, ale manžel byl spokojen s několika výlety /samozřejmě pěšo/, které v Side podniknul.

Vzhledem k tomu, že jsme byli dostatečně nasyceni a napojeni, nevyužili jsme žádnou restauraci ani pouliční prodej místních specialit.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Celkově naši letošní dovču hodnotím kladně - když chcete, vždy si něco najdete.

Myslím, že to nebyla naše poslední turecká dovolená!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání