Napsat recenzi

DOVOLENÁ V TURECKU - HOTEL COROLLA

Recenze hotelu Seaden Corolla Hotel **** (Turecko - Side - Kumköy)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 325x
Recenze se líbila: 424 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

DOVOLENÁ SE NÁM LÍBILA, HOTEL DOPORUČUJEME. NÁVŠTĚVNÍCI HOTELU BYLI HOLANDˇANI, NĚMCI, ITALOVÉ , RUSŮ BYLO JEN MÁLO. HOTEL BYL KLIDNÝ I V DOBĚ MS V KOPANÉ.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

UBYTOVÁNÍ BYLO BEZ VĚTŠÍCH PROBLÉMŮ, VŠE RELATIVNĚ ČISTÉ. ÚKLID BYL VĚTŠINOU KAŽDÝ DEN I S VÝMĚNOU RUČNÍKŮ.JEDINÝ PROBLÉM BYL S KLIMATIZACÍ ,KTERÁ FOUKALA POUZE DO JEDNOHO MÍSTA A NECHLADILA,I PO NAHLÁŠENÍ V RECEPCI TO TÉMĚŘ NEFUNGOVALO. VĚTRALI JSME BALKONEM A V NOCI I DVEŘMI. ALE BYL TO ZŘEJMĚ PROBLÉM POUZE TOHO TO POKOJE.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

SE STRAVOU JSME BYLI VELMI SPOKOJENI, VŠEHO BYLO DOSTATEK. NIKDO SE NEMUSEL BÁT, ŽE NĚCO NEOCHUTNÁ. VŠE BYLO VÝBORNĚ PŘIPRAVENO, MASO BYLO MĚKKÉ A DOPEČENÉ, ZELENINA A OVOCE HOJNĚ, ZÁKUSKŮ NEPOČÍTANĚ. PŘI ODPOLEDNÍ SVAČINĚ ZMRZLINA, ÚŽASNĚ SMETANOVÁ S PŘÍCHUTĚMI. NÁPOJE V BARECH JSOU CHLAZENÉ, V OBVYKLÉ NABÍDCE +ICE TEE A AUTOMATY SE ŠTˇÁVAMI.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

VYBAVENÍ HOTELU JE DOSTATEČNÉ, SLUŽBY FUNGUJÍ A PERSONÁL JE PŘÍJEMNÝ. PRO DĚTI FUNGUJE MINI KLUB, ANIMÁTOŘI JSOU SNAŽIVÍ, VEČERNÍ ZÁBAVA JEDNODUŠŠÍ, ALE KDO SE CHCE ZASMÁT POBAVÍ SE. HOTEL MÁ MENŠÍ KRÁSNOU ZAHRADU, O KTEROU DOBŘE PEČUJE. NAJDETE TU A USLYŠÍTE PÁVI.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

NA PLÁŽI JSOU LEHÁTKA A SLUNEČNÍKY ZDARMA , POKUD CHCETE MATRACI TAK JE ZA 1EURO. PÍSEČNÁ PLÁŽ JE PRAKTICKY JEN DO ZAČÁTKU VSTUPU DO MOŘE, PAK JE DNO POSETO KAMENY A ZBYTKY BETONOVÝCH PLAT. PROTO JE LÉPE MÍT BOTY DO VODY. NA BŘEHU SE OBJEVUJE MOŘSKÁ TRÁVA, KTEROU POTOM SHRNUJÍ NA HROMADY. JINAK JE PLÁŽ KLIDNÁ, BAR A POSEZENÍ BEZ PROBLÉMŮ. PRO MÉNĚ POHYBLIVÉ FUNGUJE NA PLÁŽ KYVADLOVÝ MINIBUS. PĚŠKY TO VŠAK NENÍ VŮBEC DALEKO, OKOLO 300M.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V OKOLÍ HOTELU JE DOSTATEK NÁKUPNÍCH MOŽNOSTÍ. LZE VYUŽÍT I TZV. DOLMUŠE

K PŘEPRAVĚ DO SIDE ČI MANAVGATU. ZASTÁVKY JSOU BLÍZKO HOTELU, STAČÍ MÁVNOUT. TAXI NENÍ TAK LEVNÉ.

NEBOJTE SE SI OBJEDNAT ZÁJEZD OD MÍSTNÍCH. JSOU NĚKOLIKRÁT LACINĚJŠÍ NEŽ OD ČESKÉ CK, STAČÍ OVLÁDAT TROCHU NĚJAKÝ JAZYK /I KDYBY TO RUŠTINA BYLA/, JSOU VSTŘÍCNÍ. MY JSME VYUŽILI VÝLET LODÍ OD -TRAM TOUR- A BEZ PROBLÉMŮ. JEN POČÍTEJTE, ŽE VEŠKERÉ NÁPOJE SE NA LODI PLATÍ A OSOBNÍ NÁPOJE NERADI VIDÍ - CHTĚJÍ VYDĚLAT.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

CELKOVĚ JSME BYLI SPOKOJENI,NIC NÁM NECHYBĚLO, AŽ NA PANÍ DELEGÁTKU /JMENOVITĚ LUCIE VLASÁKOVÁ/ ZASTUPUJÍCÍ CK **********,KTERÁ SE NÁM NEUKÁZALA CELÝCH 11DNÍ. ANIŽ BY NÁM SAMA SDĚLILA, KDY SE ODJÍŽDÍ Z HOTELU NA LETIŠTĚ. AŽ PO NAŠÍ TEL. URGENCI SE RÁČILA OBTĚŽOVAT SMS, JELIKOŽ ONA PRÝ NEMŮŽE TELEFONOVAT.

PROTO DOPORUČUJEME RADŠI SE SPOLEHEJTE SE SAMI NA SEBE A NÉ NA TAKOVÉ DELEGÁTY /JSOU TO TOTIŽ JEN PRODEJCI PŘEDRAŽENÝCH ZÁJEZDŮ, ALESPONˇ V NAŠEM PŘÍPADĚ/.

NEDOSTATKEM TAKÉ BYLY ČASY ODLETŮ DO TURECKA /10,50h, NA MÍSTĚ V 17,30H/

A Z TURECKA /ODJEZD Z HOTELU VE 02,30h A ODLET V 06,30h/ TAKŽE JSME BYLI OŠIZENI O DEN DOVOLENÉ, KTERÝ JSME SAMOZŘEJMĚ MĚLI PLACENÝ.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání