Napsat recenzi

Jste okradeni CK A*****,který tento hotel nabází

Recenze hotelu Aperion Beach Hotel *** (Turecko - Side - Kizilot)

Hodnocení:
průměrně: 1,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 123x
Recenze se líbila: 310 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Cestovce, která tento hotel prodává, nebo jinému prodejci, který však o tom neví /,zaplatíte ubytování v dvoulžkových standartních pokojích, které nabízí na stránkách. Jste však potom ubytování v bugalovech, asi 3,5 x 35,m. Dopis, který jsem napsal Azurreisen a na který nereagival.

Dobrý den, zakoupili jsme si u vás pobytový zájezd, rezervační kod 39867 do Turecka, hotel Aperion.

1. Na stánách prodejce bylo uvedeno, že zájezd je na 8 dní a 7 nocí.

Odlet z Prahy byl v uterý 18.7. 2017 v 16.00 hod. přilet zpět v uterý 25.7.2017 v 15.00 hod.Již toto neodpovídá uvedené nabídce. 8 dní.

2. Do hotelu jsme se dostali druhý den v 0.30 hod. tak že se rovněž nejedná o plné ubytování.

3. Na recepci při ubytování nám bylo deklarováno vedoucím hotelu , že nebudeme ubytováni v hotelu, ale v bungalovu poblíž hotelu. s tím, že jsme si uhradili pouze toto velmi levné ubytování.

4.Velikost bungalovu byla asi 3.5 x 3.5 m./ bez toalety a sprchy, které byly zvášt /

Volné misto k pohybu bylo asi 2.5 m čterečních. sednout si mohl pouze jeden člověk, pokud si chtěl sednout i druhý, musely se otevřít dveře ven a sednou si na schod před bungalov.

Vámi deklarovaný výhled do zahrady žádný nebyl, protože před oknem stály dvě patrové přistýlky.

Po otevření dveří se naskytl přímý výhled/ ale i z okna, keré je v jedné rovině s dveřmi / proti dalším bungalovům vzdáleným asi 9 m, při pohledu vpravo rověž , při pohledu vlevo výhled na zidku asi 0.6 m vysokou a za ní něco na způsob smetiště , kde se pohybovali v noci nějaké osoby.

Celý komplex bungalovů připomínlal lepší pionýrský tábor, nikolv však hotel se třemi hvězdičkami.

Ve vaší nabídce však žádné bungalovy k ubytování nebyly nabízeny.

S námi tam ještě byla další pětičlená rodina, která dopadla stejně. Předpokládám podle recenzí, že takto bylo podvedeno podstatně více klientů.

5. Žádali jsme delagátku o okamžitý odjezd, to však nebylo možné.

6. Vrchol všeho byl, když se 20.7 v odpoledních hodinách dostavil zástupce nějaké turecké cest. kanceláře a žádal po pětičlené české rodině uhrazení cestovních poplatků za cca 150 českých turistů. s tím, že mu je CK dosud neuhradila a že na letiště je neodveze.

7. Na mě / důchodce 64 let/ a na moji ženu / 62 let / bylo pohlíženo managmentem hotelu jako na podvodníky, do té doby, než jsem dostal z domova smlouvu a mohl děklarovat, že jsme si žádné levné ubytování v bungalovu neobjednali.

Hledám další učastíky zájezdu, kterí byly takto podvedeni ke spoplečnému postupu proti CK piste na maja@razdva.cz

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Podvod s bungalovi, platíte za hotel, spíte v bugalovu / inimobunky /

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Jednoduché

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,9/5)

Jednoduché

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

ucházející

Okolí hotelu  průměrně (1,9/5)

katastrofa

Celkový dojem  průměrně (1,6/5)

Jedním slovem tragédie

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání