Napsat recenzi

Odpočinková dovolená

Recenze hotelu Selectum For Two Hotel (ex Heaven Beach) ***** (Turecko - Side - Kizilagac)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 223x
Recenze se líbila: 275 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nádherná dovolená. Na letišti v Antalyi čekal zástupce CK, bohužel hovořil pouze anglicky nebo německy (ale nějak jsme se domluvili), který nám řekl, kde stojí autobus a jaké má číslo, který nás doveze do hotelu. Transfer trval 1 hod. a 20 minut, bez přestávky.

Tato CK létá se společností Corendon, na palubě jsme měli občerstvení (bageta,voda,káva). Let z Prahy byl bez problémů, zpátky jsme měli 4 hodiny zpoždění.

Hotel je pro starší 16 let, takže zde byl klid a relax.

Ubytování  průměrně (5/5)

Celkově myslím hotel odpovídá 5*. Pokoje jsou prostorné, moderně zařízené. Každý den bylo uklizeno, doplňován minibar v ledničce (pivo,voda,cola,fanta,pitíčka) zdarma denně. V koupelně fén, minišampon na vlasy,mýdlo,sprchový šampon. Koupelna se sprchovým koutem a WC společná, prostorná. Ve skříni trezor také zdarma. Ručníky,osušky pravidelně vyměňovány.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Každý si zde mohl vybrat každý den něco jiného, i když sortiment byl celý týden stejný. Samozřejmě pouze kuřecí nebo hovězí maso. K snídani různé pečivo, sýry, salámy (asi 4 druhy), hodně zeleniny a různých zeleninových salátů, nakládaná zelenina, ovoce (broskve,melouny,hroznové víno,kivi,banány,hrušky,......). Pravidelně byly hranolky, rýže, těstoviny, pečené brambory a bramborová kaše v poledne a večer. K pití se podávalo pivo,víno, cola,fanta (v lahvích), obsluhovali a přinášeli číšníci (hovoří převážně německy, málo anglicky nebo rusky).

Obědvat bylo možné i u bazénového nebo na plážovém baru, kde se připravovalo jídlo na objednávku z jídelního lístku-minutky (kuřecí steak, ryba, pizza, zelenin.saláty,...) až do 16 hodin. Od 12 do 16 hodin byla také na barech zmrzlina, samozřejmě veškeré alko a nealko pití a koktejly. Neskutečný výběr zákusků a dortů, večer se venku pravidelně grilovalo maso a ryby.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

WiFi byla k dispozici zdarma pro každého. Fungovala jak na pokoji, tak i u bazénu, dokonce i na pláži v plném rozsahu. Bez problému bylo možno kdykoliv se připojit. Personál byl pozorný a nevtíravý. Hotel je nově vybaven, na pokojích plovoucí podlaha a dlažba. Funkční klimatizace, plochá televize. Měli jsme rohový pokoj s výhledem na moře, takže takový menší rohový balkón, stolek, 2 židle, zabudovaný sušák na prádlo. Plně dostačující. Každý večer byl u plážového baru nějaký program - vystoupení. Na terase u hotelového baru byl program (hudba) jen 1x za týden, takže klid a pohoda. Na pokoji varná konvice, hrníčky, skleničky, instantní káva, čaj, cukr. Při spotřebování doplňováno.

Převážná klientela byli v hotelu Němci.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře bylo čisté, ale hned od kraje hloubka. Pláž písčitá, udržovaná, ale vstup do moře s hodně kamínky, v moři také kamínky s pískem. Boty do vody by se využily, při našem pobytu byly u kraje větší vlny a bez bot šlo špatně z moře vylézat. Na pláž to bylo opravdu kousíček. Cesta promenádou s uměle vybudovaným potůčkem. Lehátek a slunečníků bylo vždy dost. Běhal tam plavčík, který ukázal, kde je volno, oprášil lehátka, přinesl a utřel stoleček, dokonce v dopoledních hodinách chodil po pláži i číšník a objednával pití, které donesl pak až k lehátku. Volných míst byl dostatek i u bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Kousek od hotelu byly krámky k nakupování . Lékárna i směnárna.. Asi pět minut hotelovým busem bylo nákupní centrum LYRA PARK, ceny tam byly průměrné, smlouvat se tam nedalo, hned naproti obchodního centra byl klasický turecký "bazar", kde se nakupovalo už se smlouváním.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Krásná, relaxační dovolená, v klidném prostředí, bez animačních programů. Počasí celý týden luxusní (37 st.), moře 29 st..

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání