Napsat recenzi

Kvalitní hotel s perfektními službami a krásnou pláží

Recenze hotelu Aydinbey King's Palace & Spa Hotel ***** (Turecko - Side - Evrenseki)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 127x
Recenze se líbila: 256 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je přiměřeně velký, pokoje příjemné, kapacita pláže dostačující, služby na vysoké úrovni. Strávili jsme zde týden v polovině srpna 2019 (dva dospělí, děti 7 a 9 let), ihned po příjezdu si nás vzal na starosti portýr, dostali jsme welcome drink, vyřídil za nás check-in a odnesl zavazadla na pokoj.

Co se uspořádání týče, tak od města je postupně hotel, 2 bazény 140 cm, zeleň, cca 12ti metrová promenáda se zelení (téměř prázdná), plážová restaurace, pláž s lehátky, volná pláž, moře. Vedle větších bazénů je pak dětské brouzdaliště (cca 35 cm), tobogány s dojezdovým bazénem, který mimo provozní dobu tobogánů funguje jako normální bazén (cca 120 cm), amfiteátr pro večerní programy a cvičení přes den.

Ubytování  průměrně (5/5)

Pokoj čistý, 3+1 přistýlka. Vybavená koupelna, hotelové pantofle pro dospělé, denně doplňovaný minibar zdarma, safe zdarma, WiFi, balkon, klimatizace individuální. Měli jsme zaplacen pokoj bez výhledu na moři. Dostali jsme pokoj ve druhém patře hned nad recepcí, odkud je všude blízko. Pokoj byl klidný s výhledem na protější hotel a nepoužívanou terasou před balkonem. Lehce šlo zahlédnout bočním výhledem moře. Z vyšších pater výhled z boku na moře byl.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Po dobu celého dne možnost se najíst, lednice s vodou a místním "kefírem" po celém areálu. Nekolik a-la carte restaurací (nevyužili jsme), nutná rezervace den předem v 10 hodin. V restauraci netrvají na dlouhých kalhotách u mužů, nesmí se tam však v plavkách. V plavkách možno do restaurace na pláži a také u bazénu. Při pozdním příjezdu (my přijeli krátce před půlnocí) se až do 1 hodiny v noci lze najíst v restauraci. V rámci večeře do 20 h dětský bufet (špagety, br. kaše, nekořeněné maso), doporučuji venkovní "pult" s těstovinami připravenými na přání. Během týdne několik tématických večeří. U snídaně si můžete vymačkat čerstvý džus z pomerančů v rámci All In. Bufet vždy bohatý, některé pokramy se každý den opakují, cca polovina je vždy jiná (celkem asi tak 20 jídel na oběd/večeři. Velká nabídka sýrů, salátů, zeleniny, pochutin (olivy, předkrmy), sladkostí, pečiva. U večeře kopečková zmrzlina. Odpoledne ledňáky u bazénu (tuším 14-16 hodin), vždy dva druhy. Káva, cappucino, čokoláda z automatu a nápoje k dipozcici celý den, na pláži ledová tříšť. Odpoledne v hotelové zahradě místní plněné placky, na pláži pak wafle.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál ochotný. Nic mimořádného jsme neřešili.

Každý den i večer animace (volejbal, vzduchovka, jóga, aerobik, večerní představení, dětský klub, soutěže...), tobogány v provozu 10-12 a 14-16 h, bez front. K dispozici menší fitness (zdarma), kadeřník, masáže, bowling, hry (nevyzkoušeli jsme). Jeden večer i nádherný ohňostroj.

Toalety na pláži, u bazénu i u restaurací v přízemí a prvním patře.

Šest obchůdků přímo v hotelu (zlato, stříbro, drobné zboží a pochutiny, optika, oblečení, tašky a boty).

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž s jemným pískem, průzračně čistá voda, lehátka dostupná v průběhu celého dne, ve špičkách poněkud více lidí v moři, prostor pro volný pohyb ohraničen bójkami (za nimi jezdí lodě s padákem nebo "banánem", vlny různě velké každý den, moře čisté bez kamenů, na šnorchlování to moc není (malé rybky, hvězdice, krabi). Plážové osušky zdarma, lze měnit každý den.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

V okolí mnoho tržnic (cca 5 minut chůze z hotelu). Z letiště cca 65 minut. Neměli jsme moc potřebu vycházet z hotelu. Byli jsme jen pár večerů na nákupech.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Velice kvalitní hotel, byl to náš třetí pobyt v Turecku a hotel hodnotím nejlépe.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání