Napsat recenzi

SUPER !!!

Recenze hotelu Seher Sun Palace Resort & Spa Hotel ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 239x
Recenze se líbila: 364 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená absolutně v pořádku. Celkový dojem super, ubytování, služby, jídlo, animátoři, číšníci, úklid vše v absolutním pořádku. Byli jsme 3 v rodinném pokoji v termínu 18.-28.9.2017.

Ubytování  průměrně (5/5)

Pokoj prostorný, televize, balkon s výhledem přes bazén na moře. Druhý pokoj 2 velká lůžka, noční stolek, lampička, na přespání ideální. Klimatizace v pořádku, čistota, denně výměna lůžkovin, ručníků, Denně doplňován bar - voda a malé džusy. Sprchový kout, WC a toaletka čisté, fén, doplňováno tekuté mýdlo, sprchové gely a pleťová mléka.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Vynikající. Sice se skládá hodně z kuřecího a krůtího masa, ale i hovězí, skopové a co hlavně - ryby. Hodně zeleniny, ovoce, sladké, přílohy - já hlavně rýži s jejich fantastickou dušenou zeleninou, ač miluji maso, zde bych klidně byla vegetarián. Denně hranolky, špagety i jiné těstoviny, občas brambory. A taky krásné a chutné dorty...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Hotel je krásný, recepce s posezením, barem. Služby perfektní, všichni ochotní, číšníci při jídle okamžitě přináší objednané pití a uklízí talíře, všímají si všech stejně, nejen Rusů, jak se všude zmiňují. My 3 přijeli jako jediní Češi v tomto termínu a ani Rusové, ani Němci neměli proti nám žádná privilegia. U bazénu se obsluhuje každý sám, číšníci připravují mix nápoje a pivo. Animátoři každé ráno zahajují rozcvičkou u bazénu, to bylo velmi příjemné. V průběhu dne různá cvičení, večery jsou hlavně pro děti, ale i dospělí se zabaví - kouzelník, živá hudba s tancem, karaoke.... Pro děti kvanta bazénů, bazénků, brouzdaliště, prolézačky, tobogán, sprchy....

Pláž a moře  průměrně (4/5)

I když je hotel přímo u pláže, je to k moři dost daleko, neboť pláž je strašně široká. Všude jemný písek, pozvolný vstup do moře, moře klidné, teplé. V tomto období slunečníků a lehátek dostatek, každý měl své soukromí. V hlavní letní sezóně bude asi hlava na hlavě. 3 plážové bary, nealko, alko, pivo jídlo, palačinky, káva a něco jako kefír, mňam - všeho dostatek, nemuselo se ani do hotelu přes oběd.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Dlouhá široká promenáda kolem hotelů, nikdy jsme nedošli ani na jeden konec, upravená, všude zeleň a kvetoucí keře a stromy, velice příjemné. Hned vedle hotelu most přes řeku, ráno jsme tam pozorovali obří želvy a hejna ryb. Z druhé strany hotelu také upravené, kousek od hotelu Bazar, kde jsme trávili - a hodně rádi - skoro každý večer. Je snad 1 km dlouhý po obou stranách ulice, takže jme museli přikoupit ještě jeden kufr.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Vše absolutně v pořádku, ubytování, jídlo, pití, obsluha, personál, animátoři - vše super. Nejradši bychom tam zůstali, ale bohužel dovolená utíká rychle. Tak snad zase příští rok:-)

Dopisuji po 1,5 měsíci - dodnes nedošly pohlednice hozené v recepci - nedoporučujeme! Jediná vada na kráse

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání