Napsat recenzi

pěkná dovolená

Recenze hotelu Royal Alhambra Palace Hotel ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 48 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • kaluže na pláži kaluže na pláži
  • cesta na pláž cesta na pláž

Příjemně strávená dovolená v tomto hotelu.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pěkný útulný pokoj, nicméně už se zde projevuje již zub času. Pokoj neodpovídal 5* (plesnive spáry kolem sprchy, vodní kámen). Na pokoji byl minibar, který byl každý den doplnován a byl zcela zdarma. Dále každý den výměna ručníků. Bohužel jsme měli pokoj přímo u výtahu a byl zde velký ruch ve večerních hodinách.

Na pokoji je k dispozici také trezor zdarma pro uchování cenných věcích v bezpečí.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava pestrá a bohatá. Každý večer bylo v nabídce něco jiného. Velmi pestrá nabídka ovoce (červený meloun, zlutý melou, blumy, broskve, nektarinky, banany, hrozny...atd) a zeleniny. Jídelna byla doslova obří a než si člověk projde všechnu nabídku, jídlo i vychladne :D Evroskou stravu zde moc nenajdete. Nicméně věřím, že si zde vybere každý. Velmi pestrá také nabídka drinků a alkoholických nápojů, bohužel ne všechen typ alkoholu chutnal jako u nás v evropě (např. gin&tonic).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Při vstupu do hotelu se budete cítit opravdu jak v paláci. Personál velmi vstřícný a ochotný se vším pomoci. Večery bývaly tematické animátorské programy, od představení, přes Bingo nebo karaoke. Byli jsme také vyzkoušet tobogany a večer poustí zdarma menší ruské kolo.

Bohužel jsem během pobytu chytla infekci ( z trhu v Side, kde jsem ve stánku ochutnala místní čaj) a využila jsem služeb hotelového lékaře. Poskytl mi základní péči a poslal mě do nemocnice. Rozhodně doporučuji cestovní pojištění.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Moře teploučké. Voda čistá, avšak po celý pobyt obrovské vlny. Nicméně pokud nejste člověk, který si chce v moři i v klidu zaplavat, tak vám to vadit nebude. Pro starší ročníky (65+) byl problém se dostat v klidu do moře, jelikož vlny byly velmi inzenzivni a silné u břehu. Před našimi lehátky byl vstup do moře pres větší kámen, ale nebyl problém vstoupit do moře o 10m dál, kde byl vstup celý písčitý.

Pláž mě trochu zklamala. Asi 20m před první řadou lehátek se díky přílivu držela 'kaluž' z moře, písek byl tedy mokrý a trošku zapáchal místy. Nicméně nebylo to hned u lehátek, ale člověk se přes to musel projít do moře.

Kousek od pláže byl plážový bar, kde si človek zašel pro pití a byla zde nabídka i obědů.

Co se týče bazenu, pokud jste si ráno nešli chytit lehátka, od 10h-16h byl problém najít něco volného. Vše bylo obsazeno. Místa se začali uvolnovat az kolem 17h.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Okolí hotelu - tedy zahrada byla velmi pěkně udržována. Před hotelem byla promenáda, avšak byla to cesta jen kolem ostatních hotelů kolem pláže. Na žádné stánečky se suvenýry zde nenarazíte.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Pobyt se nám líbil a odpočinuli jsme si.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání