Napsat recenzi

prehliadka Hotela Novum Garden

Recenze hotelu Novum Garden Side Hotel ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 199x
Recenze se líbila: 669 čtenářům
Fotografie: 26
Videa: 0
Komentáře: 0
  • prístelka pre dieťa do 8 rokov prístelka pre dieťa do 8 rokov
  • a´la carte a´la carte
  • a´la carte a´la carte
  • a´la carte a´la carte
  • a´la carte a´la carte
  • a´la carte a´la carte

Hotel sa nachádza zhruba 11 km od centra Side, no pred hotelom je zastávka autobusu a môžete sa bez problémov zviesť až do mesta. Je moderne vybavený, skladá sa z 3 pavilónov , má asi 6 barov , vnútornú aj vonkajšiu reštauráciu, a´la carte reštauráciu. V rámci pobytu máte možnosť bezplatne využiť turecké kúpele, saunu, posilňovňu a veľa vodných športov.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Izby sú moderne zariadené, klimatizované, kúpeľňa sušič vlasov, TV/SAT telefón,minibar,trezor a balkón. Výhľad buď na na more alebo do krajiny(ulice) Možnosť obsadenia 2+1, 2+1 kde prístelka pre dieťa do 2 rokov je vo forme rozkladacieho gauča. Je naozaj rozmerovo len pre menšie deti.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

V hoteli je vonkajšia aj vnútorná reštaurácia, 6 barov, a´la carte reštaurácia La Cucina.

All inclusive formou bufetu, raňajky, neskoré raňajky, obedy, večere, počas dňa male občerstvenie, čerstvé ovocné šťavy za poplatok. Podrobnejší rozpis dostanete na recepcii pri príchode. mala som možnosťochutnať jednu večeru formou a´la carte, a musím uznať že bola vynikajúca. Šéfkuchár tu rozumie svojmu remeslu veľmi dobre.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel ponúka niekoľko služieb ako napríklad Wifi aj na izbách(podľa signálu) a pri bazéne, lekár, krajčír, práčovňa, salón krásy a kaderníctvo, obchody, Tv miestnosť, diskotéka, a samozrejme vodné a plážové športy a veľa, veľa iného pre pohodlie a zábavu. Personál je na profesionálnej úrovni a sú veľmi milý a pozorný.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je asi 300 metrov od hotela, je to súktomná pláž hotela s vlastným snackbarom. Je piesočnatá a s pozvoľným vstupom do mora.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Čo sa týka areálu, ten je krásny s zôznými zákutiami. Je tu detský bazén, vodný park, plavecký bazén, amfteáter, terasy na posedenie. Dokonca 1 x za 2 týždne sa vonku usporadúva galavečer s profesionálnym vystúpením(žiadny animátory) kde je podávané jedlo, na upravených stoloch.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Všetky hotely zo siete Novum sú veľmi dobré a tento považujem za jeden z tých, ktorý je ešte o trošku lepší ako iné 5 hviezdičkové hotely. Vynikajúca strava Vás určite poteší a veľký areál poskytne zábavu, či relax každému.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání