Napsat recenzi

SUPER !!!!!!!

Recenze hotelu Seher Resort & Spa Hotel ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 428x
Recenze se líbila: 323 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hned po příjezdu do hotelu jsme byli ubytováni, pokoj absolutně super! 2 patro, výhled na bazén a moře. Čistý, krásný, voňavý. Byli jsme s CK *** a od samého začátku vše fungovalo výborně. Pobyt 18.9.-28.9.2017.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Rodinný pokoj - 2 pokoje, balkon, příslušenství. Vše v absolutním pořádku, pokoj hlavní prostorný se vstupem na balkon. 2 pokoj - 2 velká lůžka, noční stolek, lampička, na přespání dostačující. Uklizeno, voňavo, klimatizace fungovala, bar byl plný - vody a džusy.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava výborná, snídaně - vajíčka na všechny způsoby, párečky, různé zeleniny, ovoce, jogurty, džemy, pečiva přehršel....Obědy velmi chutné, výběr převážně z kuřecího a krůtího masa, ale bylo i hovězí a skopové, Mají neskutečně dobrou různě dušenou zeleninu, fakt bomba. A k tomu zase různé omáčky, zálivky, dortíky. A k večeři byla několikrát i ryba, velmi chutná, což z jiných hotelů v Turecku neznáme, Číšníci nosili pití, odnášeli talíře, vše rychlé a perfektní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál usměvavý, přívětivý, úklid každý den vč. doplnění pití v ledničce, bazén čistý, bar u bazénu perfektní, obsluha usměvavá, rychlá. Moc dobrá vodka s Fantou, jejich lehké pivo taky dobré, paráda :-) Též bychom vyzvedli práci animátorů, ráno se začínalo rozcvičkou u bazénu, přes den různé aerobiky atd. a večer různé programy pro děti i dospělé, super hudba, živá kapela... a všichni usměvaví.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž sice přímo před hotelem, ale je velmi široká, takže k moři se jde docela daleko. Ale dostatek lehátek, deštníky, plážové bary 3, dostatek jídla v poledne i pití celý den. V hlavní sezoně však musí být hlava na hlavě.. Moře s pozvolným vstupem, teplé, klidné, ke konci pobytu začaly občas chladnější proudy, ale o kousek dál již zas bylo teplé.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí hotelu taky super. po celé délce pobřeží, na jehož ani jeden konec jsme nedošli, je promenáda, přímo vedle hotelu je most přes řeku, ve které jsme v 10 hod. ráno pozorovali obří želvy a hejna ryb. Na druhou stranu od hotelu je cca po 500 m ohromné tržiště - bazary po obou stranách ulice, v délce snad 1 km, což byl teda zážitek. Byli jsme tam ob den, smlouvali, nakupovali a přikupovali kufr nazpět

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Od začátku do konce absolutní spokojenost, hotel krásný, pokoj krásný, služby perfektní, jídlo výborné a pití též. Jedna z nejlepších dovolených v Turecku

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání