Napsat recenzi

Už NIKDY !!!

Recenze hotelu Dream World Palace Hotel ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 696x
Recenze se líbila: 532 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel, který se prezentuje lépe než jaký je. Služby průměrné stejně jako vybavení hotelu. Neochotný personál a nepoužitelná delegátka. Hned po příletu nás nechala čekat dvě hodiny v autobusu na cestující z Prahy. Po hodině řidič vypnul klimatizaci, aby ušetřil. Komunikace a informace byl problém jak ze strany hotelu, tak i CK.

Ubytování  průměrně (1,7/5)

Pokoj, který jsme dostali byl neuklizený a špinavý. Byli jsme tři a na pokoji jen dvě postele. Až po naší urgenci nám pokoj uklidili a přinesli přistýlku. Přistýlka je kovové cosi na čem je nebezpečné spát a v malém pokoji zasahuje do balkonu tak, že je téměř nemožné se na něj dostat. Matrace proležené a všechny kovové věci jsou napadeny rzí. Pokoj s přistýlkou jsme okamžitě reklamovali. Až třetí den nám došlo, že si z nás celou dobu recepce dělá srandu. Dokonce jsme okamžitě chtěli odjet a vrátit celou uhrazenou částku, protože tento hotel je prostě zklamání a zlost. Naštěstí jsme hned druhý den začali komunikovat se zprostředkovatelem zájezdu a třetí den se nám podařilo pokoj vyměnit. Byl větší se třemi postelemi, ale opět byl problém čistota. Vybavení v hotelu je poničené. V suterénu je cítit plíseň. Někteří turisté ze Slovenska byli dokonce ubytováni v pokojích bez oken! Delegátka turistům rozhodně nepomůže. Na výměnu pokojů tam pořád někdo čekal.

Strava a stravování  průměrně (1,7/5)

Strava byla velmi jednotvárná. Pořád kuře a ryba. Pokud jste nepřišli na snídani nebo večeři hned mezi prvními, tak jste měli smůlu. Jídlo se nedoplňovalo, takže výběr byl potom omezený. Zeleniny bylo hodně a z ovoce se taky dalo vybrat. Každý den těstovina. Na maso a grilovanou zeleninu se stály fronty před hotelem. V jednom dni byli i krevety. Byli v pěti skleničkách pro všechny strávníky ! Cukráře by měli vyměnit. Dezerty byly až na výjimky nepoživatelné. Nápoje se neroznášeli. Oběd u bazénu každý den stejný. Hranolky, hamburger a červený meloun. Obsluha u jídla byla pomalá. obsluha v kavárně a baru v aule neochotná. Snad jen u bazénu se snažili, ale záleželo, kdo měl zrovna službu

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Tento hotel odpovídá max. 3hvězdičkám. Standardní pokoje jsou velmi malé. Pro dva dostačující, ale s přistýlkou se potom máte problém dostat na balkon. Směřování je k bazénu, kde je během dne dost hlučno, nebo z boku do neudržovaných ploch připomínající pozastavené staveniště nebo nad vchodem hotelu, kde se díváte na parkoviště dolmuší. Personál na recepci je tragédie..sliby-chyby. Lžou do očí a neudělají pro vás nic. Tedy pokud nejste z Ruska. Uklizečky se snaží, ale mají jiný přístup. Za celý pobyt jsme je ani jednou neviděli vysávat koberce. V pokoji vytřou mopem laminátovou podlahu a tím je uklizeno. Šampon, který je k dispozici spíše připomíná dezinfekční prostředek. Rusové dostanou na přivítanou mísu z ovocem, ostatní mají smůlu. Když jsme chtěli v jejich kavárně kávu, tak jsme dostali instantní čokoládu. Vcelku se snažil animační tým.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž je písečná. Od hotelu na pláž jezdí pán s vláčkem. Na pláži je dostatek lehátek, ale plážový servis zde nefunguje. Moře je jasně vymezené bojkami. Za nimi je nemožné si zaplavat, protože je moře plné člunů a jsou zde velmi aktivní mořské sporty. V důsledku toho je moře plné vln. Pro děti zcela nevhodné. Moře špinavé. Kdo je zvyklí na moře v Egyptě nebo Řecku bude velmi zklamaný

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V okolí hotelu jsou opět hotely nebo neudržované prostory. Lidé zde mají prostě problém s čistotou. Na procházky to asi moc není. Colakli je asi 10 km od Side, takže je ideální si vzít dolmuši a na vlastní pěst si udělat výlet. Stejně tak do Manavgatu. My jsme jako jediný šli procházkou pěšky z Bazaru asi 4km k vodopádům. Organizované zájezdy jsou drahé a téměř vždy spojené s nějakou "výhodnou" nákupní akcí .

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Celkový dojem je prostě propadák. Toto je max. 3hv. hotel s neochotným personálem. Pro mě jedna z nejhorších cestovatelských zkušeností. V Turecku jsme byli podruhé a je to země s krásnou přírodou a historií. Personál v turistických oblastech se ale neumí k hostům chovat. Preferenci mají Rusové, kteří si jejich péči "kupují". Sem už nikdy nepojedu !!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání