Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Diamond Beach Hotel & Spa **** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 144x
Recenze se líbila: 258 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt v hotelu neměl chybu. Byl super.

Jediné co bych vytkl , bylo chování delegáta.(jednalo se o tureckého delegáta) Ale to s hotelem nemělo naštěstí nic nic společného. Vůbec jsme ho neviděli,jen na letišti a to nás ještě všechny poslal do špatného autobusu. Na naši SMS nereagoval.Až po 4 dnech napsal . Omlouvám se ale nemám čas,jsem na školení.Naštěstí jsme si vše zařídili sami a tím pádem ho nepotřebovali

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Dostali jsme pokoj s výhledem na bazén.Vybavení pokoje bylo klasické (dvoulůžko,sedačka,vysoušeč vlasů,televize,klimatizace)V koupelně je větší sprchový kout.

Vše bylo čisté. Na pokoji je lednička kde vám pravidelně doplňují vodu na pití,minerálku a nějaké sladké nápoje.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo nemělo chybu. Každý si mohl vybrat podle chuti.U bazénu se denně grilovalo.Zákusky byli skvělé. Hotel je ale dost velký takže kolem stolů s jídlem je klasická tlačenice. Jíst se dá nejen v jídelně ,ale i venku u bazénu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Hotel má několik barů a spoustu místa na posezení.Každý den byl nějaký animační program.V komplexu jsou 3 bazény.Velký plavecký,kulatý relaxační a vnitřní.Je zde také brouzdaliště pro děti , dva tobogány a posilovna . Personál je vstřícný a ochotný. Hlavní dorozumívací jazyk je zde němčina a ruština.Jeden z tureckých barmanů mluví česky. V recepci je možné se připojit na WI-FI,ale ta dost kolísá.

Doporučuji chodit lovit wifinu hned po snídani:-) pak už je problém se připojit.

Úklid pokoje byl v pohodě.Denně se měnili ručníky a jednou za pobyt i ložní prádlo.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je písčitá , moře čisté a vstup do vody byl pozvolný . Lehátek bylo dostatek. Plážový bar je nedaleko.Dá se zde najíst i běhen poledne, takže není nutné se vracet do hotelu. Vzdálenost od zadního vchodu hotelu na pláž je 500 m.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Přímo před hotelem je fakt veliký bazar. Takže milovníci nákupů si přijdou na své .

Dá se smlouvat:-)

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

V hotelu jsme byli spokojeni a líbilo se nám tam. Nemám asi nic co bych vytkl.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání