Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Bella Resort & Spa ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 311x
Recenze se líbila: 222 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Se vším jsme byli spokojeni

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Ubytování standardní, pokoj otočen směrem k bazénu a moři - v noci byla slyšet hudba z animačních programů i sousedního hotelu, ale vše končí kolem 23 hod a potom klid. Po první noci jsem kvůli dětem zvažovala výměnu pokoje (delegát se nabídl, že zařídí), ale ukázalo se, že děti bez problémů "vytuhly" a my jsme mohli poslouchat aspoň na balkoně. Na pokoji jsme měli přistýlku i dětskou postýlku (neobjednávali jsme předem, přesto byla připravená). Trezor za poplatek 2Eura/den. Velký balkon. Vše čisté, úklid v pořádku, voda doplňována.

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Velký výběr všeho. Najíst se dalo téměř celý den - snídaně, pozdní snídaně, oběd, během dne zákusky v lobby baru, v baru na pláži jídlo od 12 hod, od 16 hod potom skvělé vafle s čokoládou :-). Odpoledne u bazénu jezdil kuchař s obloženými houskami, okurky a mrkvičkami. Zmrzlina u bazénu. Večeře skvělé. Velký výběr zákusků (příliš sladké). Některé alko nápoje a koktejly nejsou v rámci all inclusive, ale vždy upozorní. Žádné žaludeční problémy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personál velmi ochotný a milý. V hotelu je možnost půjčit si kočárek (10 Euro/týden) - ale vyplatí se vzít si vlastní, už jenom kvůli přesunům na letišti. Dále je k dispozici plážová taška (kdo nechce mít písek ve vlastní ...). Trošičku byl problém s obsazováním lehátek u bazénu a na pláži, což nakonec vedení hotelu zakázalo a poslední den našeho pobytu začali uklízeči u bazénu ručníky sbírat (za ztracený hotelový ručník k bazénu/na pláž bylo 20 Euro). Na pláži byla vždy lehátka volná, u bazénu bylo celkem "narváno". Skluzavky jsou otevřené 3x denně vždy po hodině. Voda v bazénu čistá a teplá, nejchladnější byl dětský bazén. V hotelu český miniklub pro děti se zajímavým programem - malování na trička, pečení, vodní aktivity apod. V hotelu několik obchůdků - paní v obchůdku se "smíšeným zbožím" má kompresor a nafukuje a dofukuje lehátka apod. Jediný nedostatek vidím v kapacitě výtahů - 3 výtahy na tak velký hotel je málo (ale asi nešlo jinak dispozičně řešit). S kočárkem jsme byli na výtah odkázáni a čekání bylo někdy opravdu dlouhé.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Pláž i vstup do moře písčitý. Pouze občas se ve vodě objevil větší kámen, ale nic hrozného. Boty do vody nejsou potřeba (leda k přesunům od lehátka k moři - písek hoodně pálí). Dopoledně většinou moře klidnější, odpoledne vlny, ale nic hrozného. I menší děti si je užívaly. Hotel má vymezenou část pláže, ale dá se chodit podél celé pláže. Moře čisté a teplé.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Kolem hotelu upravená zahrada. Mezi hotelem a pláží plážová promenáda (bez obchodů). Nákupní možnosti buď přímo v hotelu, nebo cca 500 m od hotelu bazar (téměř výhradně oblečení a boty). Ceny podobné jako v hotelu. Kupovali jsme dceři korálky a v hotelu 15 ks/1 Euro nebo Dolar; v bazaru chtěl stejné peníze za 10 ks a ani nechtěl smlouvat - asi to nebyl zajímavý obchod... Na nějaké typické turecké suvenýry jsme ani nenarazili - toto bylo trošičku zklamání. Velké trhy jsou v Side nebo Manavgatu, ale s malými dětmi jsme nechtěli absolvovat.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Skvělá dovolená, doporučuji všem věkovým kategoriím i pro rodiny s dětmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání