Napsat recenzi

Nejlepší dovolená

Recenze hotelu Bella Resort & Spa ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 985x
Recenze se líbila: 574 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Letecky z Prahy na čas, let ONUR. Přistání v Antályi, za chvíli odjezd autobusem do Colakli - Bella příjezd kolem půlnoci. Ubytování proběhlo v pořádku, poslali nás k našemu velkému údivu na večeři - v 00,30 hod. - výběr ze tří teplých jídel, pití, káva!!!

Takže od samého začátku až po úplný konec paráda, super, bomba. Stoprocentně se příští rok vrátíme. Let Antálya Praha opět skoro na čas - půl hodiny zdržení, v Praze skoro přesně. Let klidný, tichý, letušky milé a přátelské. Takže let, hotel, pobyt, jídlo - vše na absolutní 1! Ještě bych dodala, že jsme byli s CK Marine tour přes Invia. Pohoda a paráda

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Hotel architektonicky nejhezčí v okolí.

Pokoj né luxusní, ale absolutně dostačující. Balkon s výhledem na moře přes bazén, pokoj s klimatizací, televizí, manželskou postelí značně pohodlnou, gauč, křesílka, stolek, televize, denně doplňovaný bar. Vše čisté, včetně koupelny, denně úklid a doplňování všeho, co chybí.

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Úžasné. velmi chutné, na pohled nádherné, všeho dostatek, neustálé doplňování. A to samé platí i ve venkovní restauraci - super jídlo, melouny, ovoce, koktejly, smažené koblihy, pizza....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Klimatizovaná jídelna, venkovní jídelna, vše nádherně čisté a uklizené.

Krásný bazén, každý den možnost cvičení jak ve vodě, tak na souši, večer animační programy (pravda, hrozné horko, menší prostor) ale jinak naprosto úžasné. Personál milý, usměvavý, hovorný, bezva.

Jen trošičku nám vadilo, že klimatizace na chodbách nebyla nebo nefungovala.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

pláž písčitá, čistá, neustále uklízená, slunečníková řada, každý si mohl vybrat lehátko. Moře přes zahradu hotelu, kolem bazénu, sprch, venkovní restaurace. Vstup do moře velmi pozvolný, relativně mělko, super pro děti. Moře čisté a teplé. Nádhera. Možnost vodních sportů, let balónem, banány, lavičky atd, cca 100 m od lehátek.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Z jedné strany pláž s krásnou širokou promenádou - pouze pro pěší, možnost zapůjčení kola a projížděk. Asi půl km od hotelu velký bazar, kde je otevřeno asi do půlnoci. Je možné si tam i sednout, dát kávu, pivo atd. Jinak vše na dojezd dolmuší nebo taxi.

My využili dolmuši a jeli do Manavgatu - asi půl hod. jízdy, krásné velké město, hlavní třída, kde dolmuše zastaví, má banky, obchody, občerstvení, ohromný bazar, no prostě paráda. Lidé milí, hovorní, uctiví, smlouvání je pro ně radost

Side je blíž, ale tam jsme nejeli, nám strašně vyhovovalo lehátko, deštník, moře a něco dobrého k tomu:-))

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Ten nejlepší. Chystáme se do stejného hotelu hned příští rok a to bude poprvé v životě. Rádi poznáváme nová místa, ale zde se nám tak líbilo, že není co řešit.

A ještě jeden dodatek. Z Čech nás bylo asi 5 rodin. S tou, co jsme přijeli, jsme vlastně strávili celý pobyt k absolutní spokojenosti. Ale jedna rodina z Moravy neustále remcala, že je vzduch horký, moře teplé, písek horký, zákusky sladké. Divili jsme se, proč jezdí v červenci s malým dítětem do Turecka - asi proto, aby mohla pomlouvat cestovku i hotel!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání