Napsat recenzi

Příjemný hotel v klidnější části

Recenze hotelu Alba Queen Hotel ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 388x
Recenze se líbila: 396 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel na první pohled nevypadá moc atraktivně, ale druhý dojem je už mnohem lepší. Je velmi příjemný a mohu jej doporučit.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

První hotel, kde jsou pokoje řešeny tak, že dva pokoje mají jeden hlavní vstup z chodby, následuje krátka chodička a poté dveře do pokoje, tím dochází k izolaci od případného hluku z hlavních chodeb a haly. Na recepci obdržíte tedy dvě čipové karty. Ovšem od případného chrupkání sousedů Vás to neochrání:) Jinak pokoje odpovídají úrovni hotelu, pěkné, čisté, vše fungovalo.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava byla v porovnání s jinými hotely jednotvárnější. Opět samozřejmě bohatý bufet, ale u večeří je zvykem, že dělají navíc různé speciality...tady mi jejich kreativita chyběla. I Turecká noc byla na výzdobu téměř žádná a stejně tak mi chyběly nějaké speciality. Jinak bylo samozřejmě jídlo chutné a vybere si každý.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Zde bych chtěla zdůraznit, což nebývá v tureckých hotelech zvykem, že vše fungovalo, a pokud bylo cokoliv nefungující, okamžitě to bylo opraveno. Animační programy byly standardní jako v každém jiném hotelu v Turecku. Bazén byl poměrně velký, což bylo milé překvapení, ovšem pro získání lehátka je nutno si přivstat:) již v 8 hod. ráno byla většina lehátek zabraných (označeno ručníky)

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Čistá písečná pláž s dostatečnou kapacitou lehátek, s pozvolným vstupem do moře. Nachází se pár kroků od hotelu, jelikož je hotel situován na kopci, je na pláži pouze automat na pití a trochu výše je teprve Beach Bar s občerstvením.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Hotel se nachází na začátku oblasti Colakli, jelikož jsem v Side byla již několikrát, mám možnost srovnání. Výhoda hotelu je, že se nachází v klidné části a v okolí není hotel na hotelu, kdy se každý večer předhání v animačních programech, které jsou hlasité, překrývají se a vytváří to rušivý dojem. Zde to nehrozilo, hotel je umístěn velmi šikovně a okolí není ještě plně zastavěno. Nicméně tam chybí promenáda, jediná možnost je procházka po chodníku podél silnice nebo jít po pláži. Obchody jsou v blízkosti, ale zjistila jsem, že tím, že je tam méně obchodů než v jiných částech a obchodníci jsou si vědomi menší konkurence, snaží si cenu ještě více přirazit...rozhodně smlouvejte a buďte neústupní. Pokud není smlouvání Váš styl, nasedněte na místní autobus tzv. dolmuše a nechte se odvést např. k hotelu Hane Garden Family, je nedaleko a je tam naproti velké centrum obchodů s nápisy Ohne Handeln, ceny jsou tam opravdu nízké a nemusíte se s nikým dohadovat a opravdu je to tam levnější. Nebo můžete jet do Manavgatu na tradiční trhy.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi nebo pro osoby hledající klidnější okolí. Je škoda, že v nabídce nebyl i Alba Royal, který je hned naproti a je určen pro klientelu od 16 let, určitě bych jej upřednostnila.Co se týče klientely převažovali Turci, němečtí Turci a Němci.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání