Napsat recenzi

hrůza

Recenze hotelu Amelia Beach Resort Hotel & Spa ***** (Turecko - Side - Cenger)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 42 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rozhodně se nejedná o klidný rezort,jeli jsme s dětmi, jenž nemohly do 1 hod ráno spát kvůli každodenní diskotéce.

Na pokoji byl úklid každý den, jinak v jídelně každý druhý talíř špinavý,stoly plné zbytků.Uklouznout na podlaze nebyl taky žádný problém,co upadlo,uklidil personál až na konci.

Jídlo nám moc chutnalo,velký výběr,nám nevadilo opakující se menu.Fronty byly na vše.Mořské polody žádné.Velké zklamání pro nás i děti tedy byla zmrzlina-jen 1x za den nečo rozteklého v čase 15-16hod?Pokud jdete na pláž,chybělo nám občerstvení do 12.hod v okolí nic neseženete.S malými dětmi za trochu problém.

Chování zaměstnanců bylo úděsné! Pokud nejste Němec nebo Rus,jste pro ně neviditelní.

All-inclusive bar,byl dobrý den v Lobby,u bazenů se to nedalo pít,třeba místo máty vám dali-nic,došla ani ne hodinu po otevření?

My jsme si tedy 5* představovali po zkušenostech z jiných rezortů úplně jinak.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

čistý,starší

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

nám chutnalo,ale těšili jsme se na mořské plody,ani jednou nebyly

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

tak tohle byla perla!Nikdy už nedám ani korunu za rezort,kde jste pro ně míň,než prd

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Krásná pláž,ale ohraničení lehátek,která jste nesměli přemisťovat,tak byly úplně natlačená na sebe.Kdy každý témeř kouří,to opravdu u moře s dětmi chcete!

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Nic,jeli jsme na jeden předražený bazaar

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Never ever!Vyhozené peníze za špatnou zkušenost,sem už nikdy!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání