Napsat recenzi

Turecko- Marmaris- Hotel Sun Bay- 2014

Recenze hotelu Hotel Sun Bay **** (Turecko - Marmaris - Marmaris)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 190x
Recenze se líbila: 538 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled od bazénu na jídelnu. Výhled od bazénu na jídelnu.
  • Noční výhled. Noční výhled.
  • Denní výhled. Denní výhled.
  • Výhled na bazén ze 4. patra. Výhled na bazén ze 4. patra.
  • Pokoj( naproti vstupní dveře, vlevo koupelna, v zadní části pokoje vstup na balkon). Pokoj( naproti vstupní dveře, vlevo koupelna, v zadní části pokoje vstup na balkon).

Perfektní dovolená pro nenáročné!!! :)

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytování bylo moc fajn! Každý den výměna ručníků, každý druhý den výměna povlečení. Denně byla uklizena koupelna (umytá vana, wc, umyvadlo, vytřeno) + doplnění toaletního papíru a mýdla. Denně vytřeno, jak v pokoji, tak na balkoně. Za malý úplatek uklízečka vytvořila z povlečení různé kreace :)

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Obden ryby, denně kuřecí maso na různé způsoby, masové placky. Jako příloha byly většinou hranolky, rýže. Zelenina, saláty, ovoce, a zákusky....toho bylo plno a vždy čerstvé! :) Večeře i obědy si byly dost podobné. Ke snídani byl vždy dostatek cereálií, pečiva, másla, marmelád, vajíček, párků, salámů,sýru apod. Bohužel pro mně...velké množství výrobků z kozího sýra, který opravdu nesnáším:( Ale vždy byla na výběr i jiná jídla:) Nejlepší byly samozřejmě zákusky, které byly opravdovým zážitkem!

Jediné mínus byly odpolední svačiny, které byly bohužel snědené dřív, než jsme se do jídelny dostali...ruští spolubydlící byli opravdu nenasytní a nevychovaní, ale tak je to s nimi nejspíše všude.

Nápojů bylo také dostatek, jak nealko, tak alko...žádná kontrola, kolik si kdo pití natočí...na pláž jsme si natočili klidně 2 dvou litrové petky a nikomu to nedělalo problém!:)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Je vidět, že hotel prošel rekonstrukcí. V hotelu jsou dva výtahy, ale bohužel za našeho pobytu se jeden porouchal a o druhý se neustále prali rusáci...proto jsme radši chodili po schodech. Hotel je vybaven moderně. Pokoje vypadají stejně jako na obrázcích cestovní kanceláře a webovek hotelu. I když...nábytek je poněkud chatrnější:) Každý pokoj je vybaven balkonem s výhledem...my bohužel neměli výhled na moře, ale i tak to stálo za to :)

Služby hotelu byly fajn...hned po příjezdu nám nefungovala klimatizace, vada byla ihned odstraněna. Na animační programy si nepotrpíme....ale vím, že každý druhý den bylo nějaké vystoupení, denně hrála hudba až do 23.00 a také se denně pořádaly zájezdy do barů v Bar Street v přístavu, na starost nás měl animátor...ve 23.00 byl odjezd z hotelu a ve 3.00 návrat zpět.

Na své si samozřejmě přijdou i rodiny s dětmi. Hotel byl také vybaven bazénem a mělkým brouzdalištěm pro děti. Lehátek u bazénu byl také vždy dostatek. V nedaleké blízkosti bazénu se nacházeli dva bary, kam jste si mohli neustále chodit pro pití a také obcházel číšník, který rád donesl o co jste požádali.:))

Personál byl přímo skvělý!! Číšníci, číšnice...všichni byli moc přátelští...kuchaři se každý den ptali, jak se máme a jak chutnalo...bylo vidět, že na hostech hotelu opravdu záleží.

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Pokud si pamatuji, v katalogu je napsáno, že hotel leží 50 m od pláže... ve skutečnosti je to alespoň 300 m !!! Vzdálenost by snad ani nevadila, tak jako že na pláži chybí sprchy a toalety... a odbíhat pokaždé do hotelu je docela otrava. U hotelové pláže, která není ani označená, jsme strávili pouhé dva dny...u pláže bylo molo, kde neustále jezdili čluny a skútry...a také zde bylo plno řas:(.Také tu nebylo žádné občerstvení...takže všechno jsme si museli nosit z hotelu :( Písek byl tmavý a smíchaný se štěrkem...a bohužel...pláž leží hned na promenádě, takže všude chodí lidi a otravové, kteří nabízí všelijaké věci, ovoce atd. za předražené ceny a snaží se okrást kde koho.

Po zkušenosti z hotelové pláže jsme přesídlili na městskou pláž, která byla blíž hotelu, měla tmavý písek, hlubší vstup do vody a taky zde byla čistší voda a rozhodně jsme nebyli jediní z hotelu, kdo se radši přemístili na tuto pláž.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Hotel se nachází skoro v centru města. Nedaleko hotelu je supermarket, několik malých obchůdků (tabák, suvenýry...), lékárna, banka, několik bankomatů a Mc Donald. Ať se vydáte jakýmkoliv směrem, všude narazíte na hotely a obchůdky se suvenýry. Nejlepší nákupy jsou samozřejmě v místním Bazaru, který se nachází v přístavu...asi 3 km od hotelu...každou chvilku jezdí autobusy, nebo taxíky ve kterých se dá smluvit skvělá cena. V okolí byl klid i když hned vedle se staví obrovský hotelový komplex... za celou dobu jsme žádný hluk neslyšeli a to byly práce v plném proudu.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Dovolená byla opravdu skvělá a moc jsme si ji užili. Je pravdou, že kdo hledá klid...jak na pláži, tak v hotelu...moc ho nenajde...:))

Ale pro nenáročné je to výborný typ na dovolenou. Určitě se sem chceme vrátit! :))

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marmaris - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání