Napsat recenzi

5 hvězdiček ani náhodou

Recenze hotelu Marti Resort Hotel ***** (Turecko - Marmaris - Icmeler)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 184x
Recenze se líbila: 287 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Krásná krajina kolem, pěkné rozlehlé bazény. Rusové všude kolem kam se podíváte, drzí, neomalení, děti ukřičené....Když si na to vzpomenu, ještě teď mám husí kůži.

Ubytování  průměrně (3/5)

Při příjezdu nenachystán pokoj pro 3 osoby, po urgenci na recepci roztáhli gauč, natáhli prostěradlo a na přikrytí nám dali takovou froté přikrývku, byla jak drátěnka. O úklidu se nedá mluvit vůbec, práce pokojské spočívala v tom, že vyměnila ručníky, doplnila toaletní papír, ustlala - srovnala deky a to bylo vše. Pokoj nesetřela za celý týden, na balkóně nebyla taky celý týden, nezameteno, neotřený stůl. Projela jsem už dost destinací, tohle bylo ze všeho nejhorší. Koupelna plesnivá, zrcadlo špinavé, zrcadlo v pokoji taky ušmudlané.

Balkon maličký, staré židle, starý špinavý ulepený stolek.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava taky děs a hrůza, vše se neustále opakovalo, celý týden jsem jedla rýži. Maso jen asi 2x, jinak masové směsi v zelenině, hranolky, ryby se nedaly taky ani pozřít, neochucené, nesolené.Za celý týden jednou bramborová kaše z pytlíku, jednou brambory. V jídelně obsluha nestíhala, čekalo se, až vymění po ruských hostech špinavé ubrusy, nebyly připraveny příbory, pro pití jsme si chodili sami, jinak bychom asi umřeli žízní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Personál se věnoval ruským hostům, žádný pozdrav, žádný úsměv. Kávu u baru podávali v plastových kelímcích, občas do šálku.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž - drobné kamínky, moře krásné, čisté, sice trošku studenější, ale alespoň příjemně osvěžilo. Pláž hlídala ostraha, nedostal se tam nikdo jiný než návštěvníci hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Vedle hotelu pěkná promenáda, která vede kolem dalších hotelů směrem do města, kde je plno obchůdků se vším možným.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Nikdy bych se sem už nevrátila. Za ty peníze, co dovolená stála (nebyl to last moment) bych se měla jinde jak princezna. Po týdnu jsem byla opravdu ráda, že jedu domů a to se mi na žádné dovolené ještě nestalo. Nejsem náročná, ledacos přehlédnu, ale i po příjezdu domů mám v sobě špatný pocit z prožité dovolené.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Hana Kohoutová: dovolená - 3. 8. 2018 20:11

Nejdražší a nejhorší dovolená,úroveň hotelu 3* a to je ještě chválím. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marmaris - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání