Napsat recenzi

95% ruská klientela

Recenze hotelu Phaselis Rose Club Hotel ***** (Turecko - Kemer - Tekirova)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 493x
Recenze se líbila: 325 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Náš pokoj Náš pokoj
  • Koupelna Koupelna
  • Koupelna Koupelna
  • Součástí pokoje je i malý balkon Součástí pokoje je i malý balkon
  • Výhled z balkonu Výhled z balkonu
  • Výhled z pavlače od našeho pokoje Výhled z pavlače od našeho pokoje
  • Snídaně Snídaně
  • Snídaně Snídaně
  • Snídaně Snídaně
  • Rybí večer Rybí večer
  • Rybí večer Rybí večer
  • Jídelna připravená na rybí večer Jídelna připravená na rybí večer
  • Pláž Pláž
  • Pláž Pláž
  • Průzračné moře Průzračné moře

Celkově s dovolenou spokojenost.

Vše v hotelu se odvíjí od převažující ruské klientely.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Průměr,byly jsme 3 ženy,dostaly jsme 3 samostatná lůžka,což nám vyhovovalo.Výborné matrace,co druhý den převlékali povlečení.Ručníky měnili dle potřeby.Úklid bez problémů.V ceně minibar s nealko nápoji,doplňovali jej zvlášť odpoledne.

Upřímně mě vždy překvapí že i v 5* hotelích v Turecku chtějí použitý toa papír házet do koše (všude na wc mají nalepené poučky :)

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Vždy se dalo vybrat,večeře tematické+vždy 2 druhy polévky,dezerty,ovoce.Obědy v hlavní restauraci nebo u bazénu když se nechcete převlékat.

Velká kapitola sama pro sebe jsou rusové a turci při jídle.Doporučuji moc se nerozhlížet :)

Rusové se chovali jako ho..da.Stoly se jim prohýbaly jídlem,rozrýpali se v tom a nedojedli,stůl po nich vypadal jako prasečí chlívek.Spadlo jim něco na zem a ani se nenamáhali to zvednout.Jejich specialita byla krást jídlo do tašek ve velkém,přitom bylo k dispizici 24hod.Asi si to vezli do Ruska nebo co :).

Na snídani chodily některé jejich ženy oblečené v plavkách a síťových plážových šatech nebo županech,atd.To vám byla přehlídka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

NEJŮŽASNĚJŠÍ PERSONÁL CO JSEM KDY ZAŽILA!!!Stačí použít slova please a thank you a úplně se rozzáří.Ptali se odkud jsme,byli velmi přátelští a velice úslužní.Mají můj obdiv protože dostávají od rusů pořádně zabrat,dělají si z nich otroky.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Procházka na pláž krásnou zahradou,pláž kamínková,molo,průzračná voda a výhled na horu Tahtali.

Doporučuji boty do vody.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Na pobřeží jiné hotely,hory,příroda.

Jinak malé městečko,všude na obchodech ruské nápisy,rusky vás oslovují a taky mají ruské ceny,smlouvat moc nechtějí.

Doporučuji jít dál do městečka,hezké náměstíčko a promenáda.A samozřejmě všude viditelné hory.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Za nás spokojenost.

ALE,pokud nezvládnete vidět ty ruská ho..da v akci tak si návštěvu tohoto hotelu rozmyslete.

Hotel není určen pro klidnou tichou dovolenou!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Libor: xyz@seznam.cz - 29. 11. 2017 21:55

Díky moc za pěknou recenzi (i jsme se při čtení pobavili). Chystáme se do tohoto hotelu v létě 2018. Jezdíme do Turecka každoročně a přesně jak píšete, stravování Rusáků i Turků - neskutečný "horor". Jsou ale rozlezlí (nejen) po Turecku skoro všude. Ještě jednou díky. reagovat

Libor: Ještě prosba - 29. 11. 2017 22:04

Mohla byste se nám prosím ozvat na email: librast zavináč seznam tečka cz. Zajímalo by nás ještě pár drobností týkající se tohoto hotelu, než definitivně objednám. Díky moc. L reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání