Napsat recenzi

MARTI MYRA KEMER

Recenze hotelu Marti Myra Resort Hotel ***** (Turecko - Kemer - Tekirova)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 212x
Recenze se líbila: 502 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Úžasná dovolena ve velkém stylu za přijatelnou cenu. Excelentní služby i bohatý nevtíravý program včetně práce animátorů.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

3-4 podlažní domy v přenádherné udržované zahradě s malou dětskou ZOO. každodenní úklid pokoje včetně výměny ručníků a doplnění šámponů, sprch.gelů (je lepší si o to říct někdy zapomenou) trezor na pokoji zdarma, doplnění nealka v lednici každý den taktéž zdarma (fanta, coca cola, voda, mineralni voda.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Velmi pestrá strava počínaje bohatou nabídkou salátů, masa krom vepřového, zavařené zeleniny, výborné malé čili papričky v kyselém nálevu, přes raky, obří krevety, ryby, velký výběr pečiva, dietní kuchyně, po nádherně zdobené malé jednohubky konče vynikajícími deserty.

pivo EFES, mojito, vino, fanta. kola, no vše na co si vzpomenete

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

vybavení hotelu :hotel je vybaven na 5 hvězd

animatoři od rana do noci pečují o turisty a vymýšlejí zabavný program waterpolo, břišní tance, aqua aerobic, step aerobic, plážový volejbal,

od 21:30-22:30 program v amfiteátru kde přijíždějí artisti a předvádějí opravdu strhující představení. OhŇostroje, diskotéka na pláži v pěně, diskotéka v bílém, show s ohněm. Nádhera.

personál příjemný, nekonfliktní, nedává najevo zájem o bakšiš vše je dobrovolné.

fotograf hotelový tak trochu arogantní mužik který příjde vyfotí vám pár fotek a pak zjistíte že 1foto stojí 8dolarů nesmlouvá cena je pevná. Samozřejmě koupě je dobrovolná.

Nejexkluzivnější aktivita je potápění které vede skutečně profi tým lze dojednat cenu dopo nácvik v bazénu zadarmo odpoledne na moře a zhruba 50min až 13m pod hladinu nadherná spousta ryb foto i video je možné stiji to dohromady asi 110eu potápění 50eu /os. je možné získat za 400dolaru certifikát kde je nutno splnit 30m i s dekompresí.

každý pátek je bazar velbloudi jako atrakce možné se za 30eu svézt. a klasický trh to vše v hotelovém areálu.

tenisové kurty jsou převážně volné není třeba rezervace.

posilovna venkovní posilovací stroje dětský klub s bazenkem

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

pláž velmi čistá ohraničená pro plavce atd. velké množství lehátek není třeba vstávat brzy vždy je kam si lehnout, ručníky si můžete během dne vyměnit za suche , plážový bar nabízí i polední svačinku hot dog aj. jídlo je prostě všude během celého dne.

hotel má několi bazénu kde stále vše kontrolují plavčíci velmi vřelý přístup k rozdivočeným dětem. zlaté nervy.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

vzdálenost na obchodní ulici je pěšky asi 20min. ceny v Tekirova a Kemeru jsou prý dražší. těžko říct

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Nádherná dovolená, která ve mě zanechala nezapomenutelnou vzpomínku. Za ty peníze to stálo za to doporučuji 15dni.

Tento hotel naplnil mou představu o bezstarostné dovolené s maximálním komfortem.

Jela bych tam klidně zas

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání