Napsat recenzi

Valeri beach recenze

Recenze hotelu Valeri Beach Hotel *** (Turecko - Kemer - Kemer)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 632x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nedoporučuji hotel Valeri beach

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování bylo nic moc, pokoje jsou malé,první noc nám nefungovala klimatizace,kde ráno jsme to reklamovali a místo aby nám to spravili,tak vyměnili funkční baterky v ovladači. Téměř nikdo tam neumí anglicky,tak jsme museli volat delegátku aby to vyřídila,rusky a turecky neumím. V koupelně nefungují větráčky a někdy fén. V odpadu vany byly chlupy - nechutné. Jinak denně mění ručníky ale záchodový papír si musíte vyhledat sami.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava vcelku dobrá ale furt se to opakovalo dokola,poměrně dost čechů co tam byli s námi měli žaludeční potíže ale to bylo možná i skombinací sluníčka. Máte možnost jíst venku nebo uvnitř. Uvnitř bylo strašné horko,tak jsme jedli venku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

A tady byl největší problém celého pobytu,větší amatérismus jsem v životě nezažil. Začnu u tkzv. manažera hotelu - obtloustlého ignoranta,který se choval jak nám,tak dokonce i k delegátce velmi ignorantsky. Ten maník tam jen seděl a koukal jen po češích kolik toho vypijou,kde pak zakázal čechům nalívat,víc jak 2 sklenice na osobu a to ty sklenice jsme si museli najít na place u cizích stolů,jelikož naše sklenice nechal sklidit,no humus,načež jsem přivolal původně zmiňovanou delegátku. Rusky mluvící klienti byli obsluhováni. My si museli pro vše chodit. Pokud jste přišli na jídlo o půl či hodinu později,tak jste si museli najít příbor na jiném stole. Preferujou tam především ruskou klientelu o nás neměli absolutně žádný zájem,což mě velmi mrzelo. V all inclusivu jsme dostali pouze umělou whisky,gin,raki,vodka a velmi slabé pivo. Jeden příklad,stál jsem u baru a ruský klient si objednal 8 vodek a 8x colu,kde dokonce do coly dostal citrony a když jsem si colu objednal já,tak mě poslal pro sklenici na plac a do té nemymyté sklenice mi to nalil a když jsem mu řekl o citron,tak po mně požadoval spropitné. Jinými slovy tam panuje all inclusive czech a all inclusive russia. Personál hotelu tam má svůj stůl,ke kterému se téměř host nedostane. Jinak je tam herna,kde je třeba kulečník zpoplatněn za 4 eura. Asi 50 metrů od hotelu je diskotéka ,která žije téměř každý den do 4 rána,takže nečekejte klidné místo ale pokud jste byli s výhledem na moře nebo na odvrácené straně tak to ušlo. Hodně čechů z našeho turnusu si muselo měnit pokoje. Já byl na odvrácené straně diskotéky ale s výhledem do pivního skladu,kde každé ráno okolo sedmé házeli sudy. Animační program tam není žádný. Bazén vcelku dobrej ale koupat jen v době od 9 - 12 a od 14 -17 hodin. Pondělí a pátek je tam živá hudba,kde se ale zpívá spíš v ruštině. Na baru mají pak velký reprák a číšníci si tam pouští turecké a ruské písničky pořád dokola a to furt ty samé.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž je poměrně malá ale není nejhorší,bar na pláži není v all inclusivu ale hotel je cca 100m. Hned vedle je vodní atrakce - jízda na banánu (10 € na osobu),paragliding (40€ na osobu - cca 6 minut jste nahoře) a další. Moře je čisté oblázkové ale mušle tam nehledejte.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Spousta obchodů,kde vás neustále obtěžují turci a lákají do svého obchodu,dá se s nimi smlouvat o ceně.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Nikomu tento hotel nedoporučuji,loni v dragos beach,také město kemer,to bylo nezměrně lepší a to myslím jako celkově.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání