Napsat recenzi

Dovolená s CK *** srpen 2023

Recenze hotelu SeaLife Kemer Resort Hotel ***** (Turecko - Kemer - Kemer)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 9x
Recenze se líbila: 41 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel odpovídá pěti hvězdičkám. Pláž nic moc, ve vodě koušou ryby.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel odpovídá pěti hvězdičkám. Milý personál, krásné ubytování, hory dobrého jídla 24/7. Klientela ale převážně Ruská, velmi hlučná, arogantní. Ale nepociťovali jsme u personálu, že by dělali mezi turisty rozdíl. Celkově dosti hlučný hotel s neustálým programem a hlasitou hudbou.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

výborné jídlo, mnoho druhů, místní speciality i "evropská" klasika, mořské plody i ryby denně. Maximální spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál milý, služby kvalitní, vše bez chybičky. Jen většina neumí anglicky, spíše rusky :-(

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Tak tady musím dát palec dolů. Kamínková pláž spíše pro boty, kamínky jsou opravdu ostré. Ve vodě jsou pak oblázky, ty jsou v pořádku, cca po 3 metrech hloubka. To by ještě nevadilo, ale ve vodě jsou kousavé ryby, které jsou opravdu agresivní a koušou do krve. Hlavně ty, kteří mají nějaký škrábanec. Ryby útočí, pokud si stoupnete na hladinu. Pokud jste neustále v pohybu, plavete na hladině, tak se to dá, ale v podstatě jsme trávili většinu času u bazénu, i když mám raději moře. Už bych se sem nevrátila, ne díky hotelu, ten to zachraňoval, ale díky těm rybám.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu je hotel vedle hotelu a hlavní třída, kde se dá dojít až do města KEMER. Ale po pláži se chodit nedá, je kamínková a všude, kde je místo tak jsou lehátka.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Hotel skvělý, ale bohužel pláž a KOUSAVÉ RYBY to kazí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání