Napsat recenzi

recenze hotelu Kilikya palace

Recenze hotelu Kilikya Palace Hotel Göynük ***** (Turecko - Kemer - Göynük)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 919x
Recenze se líbila: 435 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Super dovolená, hezké prostředí i hotel. Pláž blízko, 2 bazény, tobogány, vše v pěkné zahradě.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Byli jsme ubytováni v novější části hotelu, v rodinném pokoji a ten byl moc pěkný. 2 místnosti, koupelna se sprchou, trezor, klima, minibar doplňován každý den, pěkný balkon s bočním výhledem na moře. Pokoj vážně super !

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Jsou tam 2 jídelny, my chodili do té v novější části, jídlo pestré, ale vcelku se dost opakovalo, ale ten týden to stačí. Jídla dost, hodně zeleniny, zákusků - ty byly výborné !

Personál mírně pomalejší a méně úslužný než jsme v Turecku zvyklý ! Ale celkově nešlo ke stravování nic špatného říct či vytknout, jídla jsou chutná !

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení hotelu je bezva, moře kousíček přes zahradu, 2 bazény, 3 tobogány, vcelku bokem takže neruší, zahrada je krásná a opečovávaná, dětský svět - houpačky, domky, průlezky....vše moc pěkné, udržované. Amfiteátr - bezva, animátoři každý den měli představení, byli šikovní, jeden den byl turecký - to byla pozvána skupina. Služby na moc dobré úrovni, bary nebyly plné, pití u bazénu bylo hned a výběr taktéž velmi dobrý. Jen personál, jak jsem již psala, byl méně usměvavý, úslužný a pružný, v jídleně se vlekly tak, že jsme pro příbory a vodu chodila sama - jako ostatně většina hostů. To považuji za mínus, neb jsme v Turecku byli už po 4 a známe tedy lepší !

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pěkná, ale doporučuji pro citlivky boty do vody,jsou tam kamínky, mě to nevadilo, ale je to lepší. Moře teplé, vstup vcelku pozvolný, stačí to i pro dítě.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Bezva je, že obchody jsou před hotelem ! Stačí hodinka a je nakoupeno ! Je tam opravdu vše co běžný turista potřebuje nakoupit - upomínkové předměty, kůže, hadříky...

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Celkově jsme byli moc spokojeni, klidně bychom se vrátili, hotel můžu doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání