Napsat recenzi

Hotel Pine House (Turecko Kemer Camyuva)

Recenze hotelu Pine House Hotel Werde **** (Turecko - Kemer - Camyuva)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 210x
Recenze se líbila: 463 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Výhled z pokoje 4 patra směrem k moři a hotelový tobogán Výhled z pokoje 4 patra směrem k moři a hotelový tobogán
  • Lehátka slunečníky na pláži Lehátka slunečníky na pláži
  • Plážový bar Plážový bar
  • Moře Moře
  • Animátoři Animátoři

Velmi pěkný hotel v klidné části Kemeru

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování výborné, na pokoji klimatizace, lednička, sprcha, WC, balkony orientované k hotelovému bazénu, úklid, výměna ručníků každý den, akorát přistýlka nic moc (pojízdné rozkládací lůžko s matrací).

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Tady není co dodat, turecká kuchyně je prostě úžasná, pestrá jak na oko tak na chuť, velký výběr zeleniny jak čerstvé, tak dušené, ryby, grilované pochutiny, ovoce, zákusky.......prostě super, nealka taky velký výběr, kávy, kakaa s automatu, míchané nápoje, místní alkohol asi 5 druhů a pivo taky pitné čepované jak u hotelu tak na pláži.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení hotelu dobré, personál milý, snaživý, ochotný, animační programy po celý den jak pro děti tak pro dospělé (soutěže, vodní polo, břišní tance, cvičení v bazénu...na pláži 2x denně volejbal) každý večer nějaké vystoupení. Animátoři úžasní, starali se po celý den.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

na pláž se sice chodilo 5 minut pěšky, ale nebylo to nic strašného, na pláži lehátka, slunečníky, bar, sprcha, toalety...vyhrazeny pro každý hotel zvlášť, moře čisté, pláž oblázková s pískem, vstup do moře mírný do těch 3m, pak už byla hloubka cca 10m až k bojkám, 200m od lehátek půjčovna vodních skútrů, padák, jízda na banánu, výlety na člunu, ceny od 10eur do 60eur......

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Do města dost daleko a v těch vedrech pěšky......, přes cestu hodně obchůdků s veškerým sortimentem a při stravování all inclusive nebylo třeba nic dokupovat.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem výborný, akorát obsazenost hotelu s 90% Rusy.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání