Napsat recenzi

Vše nebylo jak jsme očekávali

Recenze hotelu Ladonia Hotels Kesre **** (Turecko - Izmir - Özdere)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 567x
Recenze se líbila: 325 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 1

Naše dovolená byla super, i když jsme očekávali uplně něco jiného. delegátka nám o změně neřekla půl slova. Hotel byl plný turků, i když jsme očekávali francouze, podle toho jsme hotel vybírali.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Šlo vidět, že hotel je už zastaralý, pokoje v hotelu opravené. V koupelnách usazený vodní kámen. Při příjezdu pokoje nebyli uklizené. Pro osušky na pláž a přikrývku jsme museli na recepci. Dva výtahy, trošku delší čekání, z 6. patra jsme dolů chodili pěšky.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jídlo bylo fajn, velký výběr. Trošičku nás mrzeli polotovary, rádoby mleté maso a každý den na odpolední svačinu hranolky. Chyběla nám zmrzlina, jediná možnost byla koupit si ji v marketku vedle recepce za eura. Málo ovoce. Zeleniny hodně. Dezerty výborné. Rybí restaurace, ve které jsme měli mít jednu večeři zdarma, byla letos zavřená (na tu jsme se těšili :-() V restauraci jsme čekali, že stůl, který si obsadíme bude na celý týden náš, nebyla to pravda. Po každé jsme stůl museli obsadit, aby nám ho ostatní hosté nezasedli. Chyběla dopoldní svačinka a pozdní večeře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Animační programy byli fajn. Pokaždé bylo co dělat. Tancování u bazénu, zumba, volejbal, vodní polo. Dětský koutek pro děti super, naše malá dostala na památku tričko, které si sama vybarvila. Tobogány puštěny v určitý čas.

Personál mužský - barmani, recepční, i v restauraci. Recepční byli velice ochotní a když člověk mluví alespoň trochu anglicky domluví se, když něco potřebuje. Kluci barmani jsou milý, a vděční za každý bakšiš. :-)

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře super, na večer větší vlny, dá se vyblbnout. Lehátka na pláži i u bazénu si člověk musel brzo ráno obsadit ručníky. Většinou jsme si obsadili jen u bazénu, k moři jsme chodili se jen vykoupat. Pláž místy neuklizená, vyplavané řasy občas nepořádek. Na pláži vodní sporty, za poplatek - 15 minut pro dva lidi 45 euro projížďka na nafukovací sedačce, kterou za sebou táhne člun.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Z hotelu jsme nevycházeli. Byla možnost výletů. Nebo jsme mohli do nejbližších měst. Každopádně za plotem, který byl kolem hotelu, byl nepořádek. Vedle hotelu byl nejspíš nějaký zchátralý hotel.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Očekávali jsme něco jiného, to co bylo napsané u hotelu na stránkách nebo v recenzích. To jsme zde opravdu nenašli.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Mgr Marcela Vohralíková: Spokojenost - 5. 8. 2018 15:12

Dovolená se nám líbila - ubytování, strava, služby, moře.Neomezený počet nápojů, ochotný personál, slunečníky i lehátka s osuškami na pláži zdarma. Trochu nám chyběla zmrzlina, problémy byly občas s výtahem. Oproti dovolené v Černé Hoře v hotelu Korali / all incl./ úplný ráj !!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Izmir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání