Napsat recenzi

zklamání při příjezdu do hotelu

Recenze hotelu Golden Age Hotel **** (Turecko - Bodrum - Yalikavak)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 971x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

nevěřte cestovní kanceláři, že jediný ********* má pokoje s vyhlídkou na moře, alespoň v našem případě to nebyla pravda, ubytovali nás s dětmi do pokoje mimo výhledu, ale s výhledem na místní WC, kde bylo k vidění vše jen ne moře pokoj nepřipravený, koupelna plesnivá a pod okny rampa na kterou naváželi prádlo, takže celý den rachot. .Ze strany delegátky nezájem a až po dvou dnech dohadování jsme dostali odpovídající pokoj , který kancelář slibuje a je tak nafocený i v katalogu. Jinak hotel pěkný, strava dobrá okolí též, ale první zklamání ve Vás zůstane po celou dobu a to si říkáte pro koho ty delegáti jsou? pro nás klienty a nebo pro hoteliéry? Rodiče se to snažili řešit přímo v cestovní kanceláři, ale bez úspěchu.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

první dva dny hrůza

Strava a stravování  průměrně (4/5)

bylo z čeho vybírat

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

zanedbané, neudržované

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

pěkné

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

nic moc

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

rádi bysme se dozvěděli kde se stala chyba, aby se toto nestávalo za co si zaplatíme a co je slíbené by mělo být splněné tak levný hotel to zase není a kde je dovolání když jste tisíce kilometrů od domova a s dětmi

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

petra: zklamání od paní delegátky - 17. 6. 2015 23:02

Vrátila jsem se včera z dovolené Hotel Golden Age-moc pěkné místo,zelen,atrakce,prostředí vše se mi líbilo až na ubytování ve vedlejší budově nevěřte že ****má pokoje jen na hlavní budově!!!postel jeden a půl lůžka a francouská přikrývka pro dvě kamarádky!!až třetí den jsme dostali dvě přikrývky ,ale pak i pokoj na hlavní budově.a taky nevěřte paní delegátce Zuzaně která vám bude nabízet perfektní tureckou masáž Queen Hamam v Bodrumu za pouhých 25EU!!!služby jsou dost nekvalitní!!!zbytečně příjdete o EU a nic s tím nenaděláte.Paní delegátka tedy nějak selhala...Ale jinak hotel moc pěkný.tak příjemnou dovolenou. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání