Napsat recenzi

Hotel Golden Beach

Recenze hotelu Golden Beach Bodrum Hotel Jura **** (Turecko - Bodrum - Turgutreis)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 814x
Recenze se líbila: 553 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování ani pláž nebyly zrovna nejlepší, ale stejně bych tuto dovolenou nazvala jednou z nejlepších!

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokoj byl v přízemí s balkonkem. Byl v zadnějších barácích, které byly asi trošku starší, ale rozhodně to nebylo nic hrozného. Dvakrát nám vytřeli a zároveň vyměnili ložní prádlo a ručníky. Každý den vynášeli koše, ustlali a trošku poklidili.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo bylo naprosto perfektní!!! Úžasný výběr zeleniny, salátů, pečiva, cukrovinek, nápojů a různých pochoutek. Večeře byli kombinací grilování a hotových jídel v šafinách. Dvakrát jsme tam měli rybu na grilu, jinak bylo hodně kuřecí a jehněčí. U jídla Vás obsluhuje číšník, který Vám donese pití nebo cokoliv, o co ho požádáte. Každý večer byla domácí zmrzlina. Ráno veškeré druhy cereálií, marmelád atd.. Co se týče nápojů, tak místní víno, pivo, vodka, whiskey.. jsou moc dobrý a není třeba si dokupovat cizí produkty. Veškeré ledy, čaje, kafe atd jsou dělány z balené vody, takže netřeba se bát žaludečních problémů. Po celý den je k dispozici jídlo i pití. Úžasné byly pizzy, hamburgery, hranolky a saláty, které se dělaly u bazénu od 13:00 do 17:00.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Komplex obsahuje dva bazény ( v jednom je přímo bar, ale ten nebyl otevřený ;) ). Bar a malý snack bar s pecí, kde se peče pizza a jiné různé dobroty je u hlavního bazénu. Animátoři Vás každý den lákají na různé hry a zábavu, ale když řeknete NE, tak nejsou rozhodně vlezlí. Párkrát jsme se podívali na večerní animační program a docela jsme se nasmáli. Co se týče úklidu, tak u bazénu jsou pořád pánové s mopem a utírají mokré stopy a nečistoty, sklízí ze stolečků použité skleničky, hrníčky a talířky. Je tam spoustu zeleně a květin, o které se náležitě starají a celkově to tam má moc hezký nádech přírody. Kupodivu tam nebyl skoro žádný hmyz, takže Vás u vody nebo na pokoji nebude nic obtěžovat. Personál je milý. Je známo, že Turci jsou líní, ale my jsme to až na pár vyjímek nezažili. :) Jo a lehátka s matrací jsou zdarma k dispozici u bazénu i u moře.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Na pláž se musí přes malou silničku, kam Vás doprovodí security. Nebyl to vůbec problém a ani Vás nebudou rušit projíždějící auta. Na pláži je bar, kde máte opět k dispozici veškeré pití zadarmo. Bylo tam poměrně dost řas, ale byl tam pán, který je veškerý hned uklízel a odvážel, takže to vůbec neobtěžovalo. První dva dny jsme měli krásně klidné moře, takže jsme se pokoušeli i potápět, ale nečekejte žádný zázrak ( 1 velký krab, pár rybiček a asi šest mušlí ). Potom začal foukat silný vítr a byly dost vlny a hlavně se zvířil písek, takže byla pod vodou dost mizerná viditelnost. Jinakpořádnou hloubku čekejte tak 100-50m za bojkama. U bojek mi byla voda, tak k ramenům a x metrů za bojkama hloubka okolo 2-3 m. Na konci srpna a začátkem září měla voda osvěžujících 25´C.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

No okolo hotelu žádný život nečekejte. Ale za 1,5euro Vás doveze dolmuše ( microbus ) do blízkého Turgetreis, Ayalyaru nebo Bodrumu. Do Ayalyaru dojdete krásně pěšky, kde na hlavní silnici je market, kde berou i karty. Jinak hned u hotelu je také malý krámek a přímo v hotelu je obchůdek s krémy, pohledy, pitím, ručníky, slunečními brýlemi..........

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Bylo to moc fajn!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání