Napsat recenzi

E**** T****

Recenze hotelu Golden Beach Bodrum Hotel Jura **** (Turecko - Bodrum - Turgutreis)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 483x
Recenze se líbila: 285 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Maximální nespokojenost .. E**** T**** nejhorší společnost a opět mě o tom přesvědčily ... Loni jsme odletěli od teto společnosti do Turecka, den před odletem jsme se zjišťovali zda je vše v pořádku neboť jsme cestovali s ročním miminkem. Najednou raději ani neodpovidali na email. Přiletěli jsme do Bodrumu a najednou nám bylo řečeno že komplet co jsme si zaplatily, hotel destinace i místo je plně obsažené a ubytují nás jinde. Ubytovali nas o třídu níže v hotelu do toho na druhé straně poloostrova.. Místo výhledu na more a apartmá za které jsme připlácely jsme měly pokoj 5x5 m bez terasy a výhledem z přízemí do stavby klouzačky ... No hnus.... Nebudu ani popisovat že jsme měli mít 4 bazény, tobogany a plaz i s obsluhou hned u hotelu a z toho nebylo nic, ale také to ze můj nejmladší syn si přivezl z hotelu domu kousance od bůh ví čeho z postylky.... Reklamace nám byla 4x zamítnuta a ještě z nás dělají debily že jsme si to měly vyřešit sami s hotelem.... No asi od čeho máme cestovky... Oni toto na práci dle jejich slov nemají.

Letos u stejně cestovní kanceláře letěl můj nevlastní bráška a ejhle, stejný problém stejný přístup od cestovky a stejně řešení... Prostě je to nezajímá.... No za mě určitě nedoporučuji a opravdu všem radim vyhnete se teto cestovce hoooodne velkým obloukem.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Nic moc... Pokoje male a můj syn byl pokousany od nějakých breberek z postele .. Bazén malý a hned u jídelny takže během oběda děti strikali vodu do jídla a večer už se do bazénu nesmělo... Skluzavkou máme větší doma za barakem. A plaz daleko a špinavá obsluha hrozna

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo bylo dobré ... Přivstat si včas aby něco na vas zbylo a bylo to oki

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Hrozny... Za me žádná sláva

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Katastrofa jedním slovem.... Vajgly spina a obsluha spala ... Do toho pak chodil nějaký papalas a vyhazoval lidi z popraskanych lehatek i prez to ze byly z hotelu ke kterému plaz patřila a to jen proto aby udělal místo Turkům....

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Nic moc... Opravdu sklamany

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Už nikdy vice

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání