Napsat recenzi

Nejhorší dovolená

Recenze hotelu Acropol of Bodrum Beach Hotel (ex Summer Sun Beach Hotel) *** (Turecko - Bodrum - Ortakent)

Hodnocení:
průměrně: 1,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 236x
Recenze se líbila: 441 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Od začátku až do konce jedno velké rozčarování. Cesta z letiště necelých 50 km trvala bez čtvrthodiny 3 hodiny. Samotný vchod na recepci hotelu už oznamoval, že nepůjde o žádný normální průměrný hotel, ale spíš o chudou ubytovnu. Osazenstvo hotelu bylo složené převážně z místních obyvatel, zahraniční turisty tu brali jako exoty. V celém areálu se začalo uklízet až po několika urgencích, čistota tu opravdu není samozřejmostí, stejně jako místo na údajně písčité pláži, které CK inzeruje. Pláž je ještě v horším stavu než okolí bazénu v hotelu. Pláž připomíná spíš zavážku ze stavby plnou cihel, kamenů, střepů a nedopalků. Lehátka jsou vedle sebe tak těsně, že nemáte soukromí, natož aby jste s nimi

mohli manipulovat podle potřeby. Jedním slovem katastrofa.

Ubytování  průměrně (1,3/5)

Zrekonstruované pokoje jsou jednoduše, ale účelně zařízeny, problémem je úklid, který nefunguje. Výměna osušek a zametení pokoje jednou za 3-4 dny je absolutně nedostačující. Chodby hotelu nebyly uklizené za celý týden.

Strava a stravování  průměrně (1,9/5)

Měli jsme zaplaceno All inclusive, která ve skutečnosti vypadala jako hodně ošizená plná penze. Balená voda neexistovala, pouze voda v barelech, nápoje v podobě džusů nebyly věčně doplněné, balíčky v případě výletu nebo odjezdu na letiště neexistovaly... Zeleniny dostatek, ale to bylo tak asi jediné. Nádobí u snídaně pouze papírové nebo plastové kelímky, což přesně vypovídá o kvalitě hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,7/5)

Chybělo to základní - čistota a to všude.

Pláž a moře  průměrně (1,4/5)

Pláž malá neupravená bez servisu. Svým složením se ani náhodou nepodobala popisované krásné písčito-oblázkové pláži v katalogu. Všude samý bordel, kameny, vstup do moře pouze z mola nebo s botami do vody... Lehátka namačkaná na sebe, bylo těžké se vůbec prodrat k moři.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Moře čisté, placené pláže upravené, krásná kolonáda na večerní procházky.

Celkový dojem  průměrně (1,1/5)

Již nikdy více do hotelu Sun Summer Beach.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 21 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání