Napsat recenzi

průměr , určitě ne 4 hvězdičky

Recenze hotelu Hotel Feye Pinara **** (Turecko - Bodrum - Akyarlar)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 253x
Recenze se líbila: 430 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0

Jídlo výborné - velký výběr ,bazén OK , personál milý , pláž horší , pokoj ušmudlaný , zašlý..Cesta na pláž z prudkého kopce přes frekventovanou silnici.Další nepříjemná věc je vyhrávající DJ v hotelu u pláže pod kopcem , od jedenácti večer začal dost halasně pouštět hudbu někdy cca do jedné , do dvou .....někdy to ztlumil dříve.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Vybavení pokoje omšelé a zastaralé , špinavý koberec , povlečení bylo ušmudlané a děravé , koupelna zašlá , orezlé části.Ručníky sice měnily ,ovšem některé už byly za zenitem....není zde výtah , kufry odnesou ovšem pro ZTP může být velký problém.Na noc zhasínají světla na chodbě (venkovní pavlač) takže ,když vstáváte na ranní výlet nebo k odletu je celkem zážitek dostat se z vyšších pater bez újmy před hotel.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Stravování chutné a bohatý výběr , pravidelně doplňováno .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál milý , snaží se , jsou ochotní .

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Pláž mi přišla špinavá,poměrně krátká , dokonce sem na ní našla střepy a hlavně je hned u silnice , skutečně se musí přecházet přes frekventovanou silnici, pláž je rozdělená na dvě části pro místní a pro ubytované v hotelu - vstup pro turisty do vody je přes oblázky , ve vodě kameny t.j. pro člověka se sníženou pohyblivostí docela problém , do vody se dá hladce vejít z mola (krátký žebřík do vody) nebo z části pro místní (písek) ,..nikdo také nevaroval,že se zde vyskytuje tzv. dragon fish se kterou sme boužel měli tu čest se nechtěně potkat . Ukrývá se v písku a není vidět, má jedovaté ostny a šlápnutí na ni je velmi bolestivé , doporučuji se do moře obout ,abyste nemuseli trávit zbytek dovolené v nemocnici se zašívanou nohou,jelikož vymezený prostor pro koupání je z větší části mělký a pokud si chcete zaplavat musíte poodejít kus do moře .Nabídka i obsluha baru vcelku OK.Od hotelu na pláž cca 150m z prudkého kopce , t.j. pro tělesně postižené může být problém.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Zahrada menší ,ale hezky udržovaná - hezký výhled ovšem hned kousek skládka a nepořádek ostatně jako snad všude v Turecku.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Lokalita - pokud máte rádi dlouhé pláže s bílým pískem nebude toto to pravé ořechové.Na Egejské riviéře jsou pláže spíše menší s tmavým pískem.Dostupnost do města Bodrum i Turgutreis OK , přímo v okolí hotelu možnosti nákupování nejsou nijak velké.Pláž nás zklamala ,jídlo nás nadchlo , bázen i aktivity OK , ubytování spíše horší - dle recepčního má hotel letos projít rekonstrukcí , pokoje to určitě potřebují.

Hotel určitě není 4 hvězdičkový ,služby personálu a jídlo chválím.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 14 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání