Napsat recenzi

Prehliadka hotela Ela Quality *****

Recenze hotelu Ela Excellence Resort Belek ***** (Turecko - Belek - Belek)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2012
Přečteno: 519x
Recenze se líbila: 678 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel bol postavený v roku 2007. Sitovaný je na pekne pieskovej pláži v oblasti Belek. Ide o obrovský komplex na rozľahlej ploche s komplexmi bazénov a v zelenej oáze. Vhodný je hlavne pre milovníkov golfu a hrmonického kľudu a pokoja.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Aj tento hotel poskytuje niekoľko typov izieb. Štandardné izby sú situované v hlavnej budove a sú zariadené pekným a vkusným nábytkom, každá iba má klimatizáciu, vlastné sociálne zariadenie, za poplatok je možné aj pripojenie na internet. Všetky izby majú balkón alebo terasu z výhľadom na more alebo na okolie hotela. Tiež je možné ubytovať sa v rodinných izbách alebo záhradných vilkách, či jazerných vilkách, ktoré sú sitované v pokonejšej časti areálu hotela. K dispozícií sú aj suity v hlavnej budove.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava je vo forme ultra all incluziv, ktorú majú klienti 24 hodín denne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

I keď sa jedná o pokojnejší hotel, klienti sa tu určite nudiť nebudú. Komplex má niekoľko a la carte reštaurácií a barov, vonkajšie a vnútorné bazény, SPA centrum, vlastné kino, knižnicu, aquapark pre deti, posilňovňu, či vlastné nákupné centrum. Zdarma môžu klienti využívať futbal, tenis, šipky, minigolf, biliard, joga, rôzne vodné športy, alebo sa zúčasťňovať na rôznych predstaveniach a animačných programoch. Za poplatok je možnosť zúčastniť sa na potápaní, golfových kurzov, bowling, rôzne vodné športy alebo využiť herňu. Hotel má perfektný detský klub, kde sa o nich starajú animátory a vymýšľajú im rôzne programy a aktivity.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Hotel má svoju krásnu pieskovú pláž s pozvoľným vstupom do mora, ideálnu pre malé deti.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Kvalitný hotel s perfektnými službami. Toto ubytovanie v by som hlavne odporúčala rodinám s detmi, ktoré sa tu ručite nebudú nudiť. Alebo aj osobám, ktoré hľadajú peknú a pokojnú dovolenku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Belek - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání