Napsat recenzi

Prehliadka hotela Maritim Pine Beach Resort *****

Recenze hotelu Pine Beach Resort Belek ***** (Turecko - Belek - Belek)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2019
Přečteno: 292x
Recenze se líbila: 255 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0

Luxusný hotelový resort, nachádzajúci sa priamo pri krásnej piesočnatej pláži, obklopený nádhernou zeleňou je zameraný predovšetkým na rodiny s deťmi.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Hotel má k dispozícií 744 izieb. Pričom štandardné izby prešli rekonštrukciou a majú rozlohu 74m2 a teda je možná 1 poprípade 2 prístelky. Izby sú vybavené kúpeľňou s WC, fénom, klimatizáciou, trezorom, TV, telefónom, minibarom a setom na prípravu kávy a čaju a súčasťou izieb je aj balkón. Za príplatok sú k dispozícií izby s výhľadom na more.

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Počas prehliadky hotela sme mali možnosť vyskúšať aj kuchyňu a musím uznať, že sme si mali z čoho vyberať. V ponuke boli rôzne domáce ale aj medzinárodné špeciality, takže na svoje si určite prídu aj tí najnáročnejší.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,9/5)

Hotel má bohaté vybavenie hotela na svoje si prídu nie len deti ale aj dospelí. Hotel má okrem špičkových ubytovacích a reštauračných služieb aj veľké množstvo doplnkových služieb, ako napr. SPA centrum, kaderníctvo, 2 vonkajšie bazény, pričom jeden je s morskou vodou, vnútorný bazén, aquapark s 8 šmýkačkami, 3 detské bazény, detský svet, minizoo pre deti, detský lunapark a pre dospelých 2 tenisové kurty, golfové ihrisko, plážový volejbal, stolný tenis, lukostreľba, fitnescentrum.

Čo sa týka personálu ten bol milí, ústretoví a priateľskí.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Hotel disponuje krásnou piesočnatou plážou, ktorá je vždy čistá a udržiavaná. Pri vstupe do mora sa vyskytujú drobné kamienky avšak zhruba po pol metri sa v mori nachádza čistý piesok.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel sa nachádza v blízkosti centra mesta Belek, kde sa vedia turisti dostať bez problémov taxíkom za cca 5-6 €. V Beleku tak majú možnosť nakúpiť suveníry za tzv. zjednané ceny.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Hotel by som odporučila rodinám s deťmi, nakoľko hotel ponúka aj detský klub, kde na deti čaká množstvo detských aktivít.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Belek - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání