Napsat recenzi

Ideální hotel pro rodiny s dětmi

Recenze hotelu Papillon Ayscha Hotel Resort & Spa ***** (Turecko - Belek - Belek)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 642x
Recenze se líbila: 484 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled na areál z tobogánu Pohled na areál z tobogánu
  • Pohled na hotelovou pláž Pohled na hotelovou pláž
  • Hotelový aquapark Hotelový aquapark
  • Pohled na pláž od hotelu Pohled na pláž od hotelu
  • Venkovní restaurace před večeří Venkovní restaurace před večeří
  • Hotelový pokoj Hotelový pokoj
  • Rececpe Rececpe
  • Interiér hotelu Interiér hotelu
  • Pohled na pláž od moře Pohled na pláž od moře

Velice udržovaný hotel, skvělá strava, přívětivý a ochotný personál.

Písečná pláž se vstupem přes pás oblázků.

Doporučuji pro rodiny s dětmi.

Ubytování  průměrně (5/5)

Ubytování snad nebylo co vytknout. Čistý a prostorný pokoj s obrovským sprchovým koutem. Drobnou výtku jsme měli k úložnému prostoru, kterého bylo celkem málo. Ve skříních byly hodně úzké police.

Na pokoji byl minibar s nealko nápoji a pivem, který byl doplňován zdarma.

Denně úklid, výměna ručníků, doplnění chybějící kosmetiky a minibaru.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Skvělá strava, obrovský výběr jídel ke snídani i k večeři. Jenom pro ilustraci, ke snídani bylo k dispozici výběr z 20 druhů pečiva.

K večeři býval občas problém s volnými stoly, ale po půl deváté jsme i pokaždé bez problému sedli. Venku hrála k večeři každý den živá hudba.

Po každém hostovi měnili ubrus. Jídlo doplňované až do poslední chvíle - nikdy se nestalo, že by něco chybělo.

Některé jídla byly k dispozici po celou dobu pobytu, část jídel měnili. Velký výběr ryb a sýrů. Šunka a párky nebyly z vepřového, ale to nám nevadilo. Pokaždé si bylo z čeho vybrat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Hotel byl uklizený, čistý.

V celém areálu k dispozici wifi zdarma. Wifi byla i na pláži a u bazénů. Večer byl internet hodně pomalý, ale přes den a dopoledne byla rychlost dostačující na maily i brouzdání.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž a moře bylo standardní. Pláž písčitá, čistá, vstup přes asi dvoumetrový pás oblázků. Moře čisté a velice teplé s pozvolným vstupem. Když byly vlny, tak bylo zakalené pískem. Asi 50 metrů od pláže byl připevněn v moři ponton, na kterém se dalo opalovat a odpočívat.

Volné lehátka byly k dispozici pořád. Neměli jsme problém najít lehátka u bazénu i u moře po desáté hodině.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí hotelu jsou další hotely. Takže nečekejte romantické, večerní procházky po liduprázdné pláži. Mimo hotel jsme moc nechodili, kromě procházky po pláži kolem desítek jiných hotelů až k Beleku.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Hotelu nemám co vytknout. Kdo neočekává klidnou dovolenou na liduprázdné pláži, tak bude určitě spokojen. V hotelu jsou velké sály pro konání konferencí a firemní akce. Součástí hotelu je fitness a krytý bazén, takže je vhodný pro pořádání konferencí mimo turistickou sezonu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Belek - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání