Napsat recenzi

Vcelku nepovedená dovolená

Recenze hotelu Belconti Resort Hotel ***** (Turecko - Belek - Belek)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 647x
Recenze se líbila: 320 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou jsem objednával na internetových stránkách CA, a to hotel Belconti Resort *****, takto je to uvedeno i ve smlouvě o zájezdu, realita byla ale jiná. Ubytování bylo v tzv. bungalovu, který ale samotný hotel označuje jako "Belconti Vacation Club Villas a Private Members Club", což ale je úplně jiná kategorie ubytování než v samotném hotelu, samozřejmě že podstatně nižší. Ve finančním vyjádření by měl doplatek za ubytování v hotelu podle informace hotelu činit údajně 500 Euro za pokoj na 7 nocí. Podotýkám, že v tomto hotelu, mám na mysli hotel Belconti Resort ***** jsem již byl 2x v roce 2015, byl jsem zde tenkrát maximálně spokojen a doporučoval jsem jej svým známým.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Tmavý pokoj, kde se i v poledne musí svítit, smrad po tabákovém kouři, vybavený tmavým vysloužilým nábytkem, nedostatečné úložné prostory na oblečení, na polstrování židlí fleky, ve vchodových dveřích velké netěsnosti, takže hluk zvenčí (kroky, hlasy) ruší uvnitř a žádné soukromí. Úklid byl prováděn tak, že byl vysypán koš na odpadky a použité ručníky a osušky, třeba i zavlhlé, byly poskládány jako nové a vyměněné. Jejich výměna byla provedena za celý pobyt pouze 1x, a to na telefonický zásah delegátky přes recepci. Za celý pobyt nebylo vytřeno, luxováno, vyměněno povlečení, prostě FUJ.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava chutná, ale oproti roku 2015 podstatné zhoršení pokud jde o rozmanitost, jak u masa, plodů moře, sýrů apod.. Rovněž u obsluhujícího personálu podstatné zhoršení, málo obsluhujícího personálu, v návaznosti na to použité nádobí ze stolů neměl kdo sklízet, neprofesionalita

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál hotelu až na výjimky neprofesionální, špatně jazykově vybaven, málo personálu.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Lehátka a stolky nikdo neuklízí, jsou špinavá, písek až na výjimky rovněž ne

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Bez připomínek

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Po celkově dobrém dojmu v roce 2015 strmý propad do mínusu

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Belek - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání