Napsat recenzi

Klidná dovolená s naprostým pohodlím

Recenze hotelu Aquaworld Belek Resort ***** (Turecko - Belek - Belek)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 964x
Recenze se líbila: 471 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově hotel bez výhrad, ale musím říct, že jsme v Turecku už byli i v lepších (cenově srovnatelné). Dovolená přesto neměla chybu!!! Ono totiž stejně záleží i na tom, s kým na tu dovolenou jedete!

Ubytování  průměrně (4/5)

Jeli jsme 2 dospělí a dítě 8 let. Měli jsme nejspíš štěstí, protože jsme dostali zřejmě rodinný pokoj = 2 pokoje. Jeden s manželskou postelí a jeden s 2 samostatnými postelemi. Úžasné, protože manžel chrápe :-D. Pokoj jsme dostali v jednopatrových domečcích hned za recepcí, nikam jsme to neměli daleko, a přitom dostatečně daleko od animačních programů a diskoték, taže naprosté TICHO A KLID. Nejsou to nově rekonstruované pokoje, ale bylo tam ČISTO, ani žádný hmyz, na oknech sítě - asi proti malinkým ještěrkám, které lozily i po zdech a všude :-) A na trávě kolem běžně želvičky...

Domeček byl ve stínu, mezi zelení, moc příjemné přirozené stínění i pro posezení na malinké terásce jednoho z pokojů. Oba pokoje měly svou televizi. Klimatizace pro každý pokoj zvlášť - super!

Koupelna nijak velká - 2 lidi jsme se tam raději ani nesnažili vytočit, ale dostačující - naopak sprchový kout byl velký až moc!

Kdo si bere z dovolené "lahvičky" z koupelny jako suvenýr - smůla! Jsou tam dávkovače s mýdlem a šamponem - zcela tím pádem chybí tělové mléko. Čapka na hlavu za celý týden jen jedna - ale asi by nebyl problém si od pokojské vyžádat další.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava výborná, dostatečně pestrá, nemám co vytknout. Tématické večeře to vše ještě obohatily. Výborná jablka v županu! Dost jídla i těsně před koncem.

Kromě hlavní restaurace doporučuji odpoledne Beach Bar na pláži vpravo - dělají tam báječný gyros + omáčky, zelenina, těstoviny apod.

A Sisi bar se skvělou kávou.

Jinak za návštěvu stojí každý bar v areálu - každý má svou atmosféru a ve Wunderbaru doporučuji z míchaných nápojů Magic Life.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

V porovnání s jinými hotely slabší animátoři, je to tam takové "klidnější", žádná show. Za náš týdenní pobyt byly v amfiteátru jen 3 večerní produkce. V porovnání s jinými hotely v Turecku zatím nejslabší.

Personál - bezproblémový, hovořící zejména rusky.

Zdarma je dost aktivit, které pobyt zpestří. POZOR: jedna věc, o které nevěděla ani delgátka *****: JÍZDA NA BANÁNU ZDARMA - sice vás nevyklopí do vody, ale i tak je to prima. Cca 2 minutová jízda - vodní sporty na pláži vpravo (bráno z pohledu od hotelu k moři).

Tobogán, skluzavky - bez čekání.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Písek jemný, mušle se nejlépe sbírají ráno, moře dopoledne obvykle klidné. Standard odpovídající písčité pláži Turecka (šnorchly nechte doma, jsou k ničemu...). Ještě po cca 40 m stojí dospělá osoba na dně.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Celý areál obrovský se spoustou zákoutní, jezírek, bazénů a klidových zón i zón pro aktivní odpočinek. Krásné procházky po pláži kolem dalších resortů - do některých lze "nakouknout" a porovnat.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Spokojenost, doporučuji. Cena úměrná kvalitě, ale za stejnou cenu jsou i lepší.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Belek - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání