Napsat recenzi

Limak lara antalya

Recenze hotelu Limak Lara Deluxe Hotel & Resort ***** (Turecko - Antalya - Kündu)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 168x
Recenze se líbila: 291 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Špatná zkušenost malý výběr jídla a celkový dojem z hotelu podprůměrné

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Pokoje pěkně v čínském stylu denně uklizeno příjemné uklizecky

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Menší výběr jeden den že nevíte co si máte vybrat a pak další kde není si co vybrat. Nejlepší byla čínská kuchyně ta byla excelentní zbytek jídel nestal nic moc. Když už jsi člověk vybral jídlo nebylo teplé a jedl ho pomalu studené. Nedoplnovani jídlo jen až na upozornění že něco došlo, přestože tam stojí manager a vše vidí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál je zde hodně mladý školáci jakoby na praxi, kteří se snaží porozumět jsou milí ochotni. Stávající starší personál očekává asi že z každého vypadne euro a čekají za každou věc navíc bakšiš a nejsou ochotni a velmi rádi si vybírají spíše ruské účastníky zájezdu a pro ně dělají i kotrmelce, na zbytek neberou ohled a dělají, že vám nerozumi

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Uklizeno vždy srovnané lehátka ručníků kolik člověk unese zaměstnanci u ručníků jsou ochotni a usmevavy

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Pěkně čisté starají se denne

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Přestože je hotel zařazen a situován mezi cenové vyšší kategorie hotelu neodpovídá cenou ani dostupnými službami oproti jiným hotelu, se kterými sousedi. A po zkušenostech, které hotel dělá hlavně českým klientů, že domluvené a předem zaplacené pokoje s výhledem na moře jim nedá a přesvědčuje je ze je hotel plný a člověk musí udělat rozruch, aby dostal co si zaplatil a zkušenost, kterou jsme měli my, měli i další účastníci z Čr. A můžu říct, že tento hotel navštívilo celkem hodně Čechů s kterými jsme o tom mluvili. A navíc výsledek jednání delegátky se slovy to se stává nás celkem naštval její laxni chování a přístup k dané věci. Nehledě na to, že nám byl slíbené pozdní check out jako omluva od hotelu, který měla zajistit naše delegátka, a který dokonce potvrdila písemné, že to platí a pak přijdete na recepci, kde vám odvětí, že o ničem takovém neví a že je hotel plný, a musíme vyklidit pokoj ve stanovenou dobu. A pak jdete vrátit klíče od pokoje a najednou check out je možný pro jiné než zákazníky z ČR. Tohle se nám v jiných hotelech nestalo, tady je to asi pravidlem. Celkově přístup vůči Čechů byl takový laxni a člověk se musel dozadovat za co si zaplatil a na každého měli jiný metr. Natože do Turecka do této oblasti jezdíme 10 let jsme se s takový přístupem nesetkali bylo to pro nás celkem zklamání.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Antalya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání