Napsat recenzi

Skvělá dovolená :)

Recenze hotelu Club Turtas Beach Hotel **** (Turecko - Alanya - Payallar)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 921x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do hotelu jsme se vydali již po 2.Hotel se velice změnil,a to:nabízí lepší jídla,nově vystavěný aqua park,nově zařízené pokoje atd..Cesta z Pražského letiště byla sice velice náročná,protože letadlo mělo spoždění o 3h takže zase na letišti vyčkávat je někdy strašné,ale co máte dělat.Jednu výhodu to mělo a to že jsme dostaly poukaz v hodnotě 500 Kč,sice si toho moc za to nekoupíte(letiště) ale i tak super :))).No a tady pár věcí které mě naštvali a to že když jsme přišli do hotelu tak nás ubytovali po 2h,a ještě nás ubytovali do bungalovu a to jsme měli mít pokoj s výhledem na moře.Když jsme volali delegátovi tak s tím nic neudělal a museli jsme čekat do dalšího dne a pak nám to teprve vyjednal do hlavní budovy.Pokoje v bungalovu jsou sice porstornější,nám by nevadilo tam bydlet ale nedovírali nám dveře a bydleli jsme u silnice.Ale stejně je hotel nádhernej,až na rusáky ale za to hotel ani ck nemůže.A jinak hotel doporučuju všem co mají malé děti a taky croco club doporučuju.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj prostorný,koupelná malinká ale postačila,klimatizace super,postele nové a neproležené.Povlečení,ručníky se měnili každý den a úklízelo se také každý den.Malé upozornění:Kupte si radši do zásuvky strojek proto komárům a hymzu,někdy se vyskytnou,a taky repelentní sprej venku jich bylo dost!A jinak za pokoj v hl.budově si radši připlaťte.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Nejlepší co sem kdy jedla.Kebab,různé saláty,masa,ryby,kobližky,dortíky,pudinky,a různé jiné deserty.No a pokud máte dětska pro malé mimča židličky,pro děti tak od 3let také židličky a vlastní bufet :))))).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Když započítám aqua park tak pro děti super,pak masáže taky super,pak bazény taky super,no personál umí být milý i nechutný.Jinak když srovnám drahý hotel asteria belek a club turtas tak je lepší turtas :))),protože když si vezmete že za míň peněz si můžete mít lepší tak kdo by nebral.Asteria má akorád větší nabídku all inclusive má high all inclusive,ale nám stačila normalní all inclusive i tak to bylo dost.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž mě sklamala :((,když jsme tu byly po prvé byla pláž nádherná,ale za tento pobyt byly velké vlny takže byla vlajky a do moře vás nepustí takže za 12 denní pobyt jsme se vykoupali pouza 3x a to je málo :((((((.Nicméně to záleží kdy jedete v červnu je to klidný,ale v červenci strašný :(((.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Trhy mě vždycky lákaly konaly se ve středu.A vzádlenost do obchodů a je velmi malá takže skvělá možnost pro nákupy.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Hotel bych doporučila hlavně rodinám s dětmi,ať už s menším tak klidně s většími a pokud chtějí vaše děti zábavu tak je svěřte do dětského croco club kde se o ně postarají skvělé animátorky,nebo animátoři a věřte mi bude je to tam bavit :))),a pokud i vy dospělí si chcete užít activní dovču tak navštivte blue club,tyto nábídky jsou však možné jen když letíte s ck blue-style.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 35
z 49 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání