Napsat recenzi

Nedoporučuji

Recenze hotelu Club Turtas Beach Hotel **** (Turecko - Alanya - Payallar)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 657x
Recenze se líbila: 411 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Hotel avizovaný jako vhodný pro rodiny s dětmi. Ano, vybavením (bazény a tobogány), ale to je vše. Vstup do moře pro děti nevhodný. Hluk z přilehlého hotelu do 3 hodin do rána. Pokud jste měli štěstí a nebydleli u tohoto hotelu ale u bazénu tak pro změnu nepřetržitý hluk z dálnice za hotelem. Animační klub za 7 dní pouze 2x v češtině jinak ukrajinky. Zmrzli na pro děti jen půl hodiny denně a to ještě bez možnosti výběru. Jídlo celkem dobré pokud vynecháte maso. Toho tam bylo opravdu málo (vždy tak 3-4 druhy) a k tomu strašně tvrdé. Maso opravdu kuchař neumí připravit. Džusy z postmixu příšerně přeslazené. Perzonál usměvavý a ochotný. Rozhodně bych hotel nikomu nedoporučila.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Díky hluku z přilehlého hotelu (až do 3 do rána) a dálnice rozhodně hotel není klidným místem. Jinak celkem čisto. Hotel je starší a tak je to na vybavení znát, ale nijak nevadilo.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Zelenia, sýry, pěčivo dobré, ale s masem to byla hrůzu. Skoro žádný výběr a k tomu nekousatelné. Rozhodně nevhodné zvláště pro děti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

personál ochotný, obzvláště když dostali malý bakšiš

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž není vhodná pro děti. Vstup příkrý s oblázky. Po cca 5 metrech plavání kamenná lavice o kterou jste si při neopatrnosti omlátili nohy. Jinak pláž pěkná, lehátek dostatek.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Tedy až na tu dálnici a řvoucí hotel

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Hotel rozhodně dál nedoporučím. Dle mého názoru vhodný pouze pro hodně nenáročné klienty.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 35
z 49 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Katka: Turtas - 12. 11. 2015 19:33

Paní Evo,Vaše recenze mě velice překvapila. My byli v červenci a musím napsat úplný opak. Jídla všeho dost, masa,zeleniny atd. Děti jsme měli s sebou a myslím,že jídlo bylo i pro ně. Animační program pro děti byl každý den a to s českými animátory. Každý večer program i pro dospělé. Maso mají jiné,ale to je dle mého názoru o zvyku. Jinak ten přístup do moře byl horší,ale co vím,tak v Turecku je to celkem běžné. Podle Vaší recenze soudím,že jet v sezoně se asi vyplatí,jelikož my jsme byli spokojeni a vím,že pokud to půjde,tak bych se na tento hotel chtěla vrátit. Hezký večer Svatošová K. reagovat

Lenka: Re: Turtas - 9. 6. 2016 22:44

Dobrý den, i já musím zareagovat. V tomto hotelu jsem byla již 2x a musím říct že jsem byla vždy spokojená i zbytek mé rodiny (až na malé nedostatky). Poprvé jsme zde byli v říjnu a opravdu crococlub s českými animátory již nefungoval. Při další dovolené v červnu byla dcera častým návštěvníkem klubu . Zažili jsme si i den kdy se rojili mravenci - nepříjemné , holt jsme měli smůlu . Ale i tak tento hotel hodnotím kladně a určitě bych se sem ještě ráda jednou vrátila. Hotel stále prochází rekonstrukcí a rok od roku svým klientům nabízí něco nového. Doporučuji ubytování v hlavní budově s výhledem na moře. V takto umístěném pokoji budete prožívat klidnou dovolenou s úžasným uklidnujícím pohledem na moře. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání