Napsat recenzi

Hotel Q premium určitě nedoporučuji...

Recenze hotelu Q Premium Resort ***** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 40 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Již druhý den otrava z jídla, střevní potíže, zvracení, proto jsem ležela celý druhý den na pokoji. Protože potíže stále trvaly, museli jsme navštívit zdravotní středisko mimo město, protože hotelový doktor nám nebyl doporučen. Tam jsem strávila celou noc na kapačce, která naštěstí trochu pomohla. Dostala jsem léky na bakteriální infekci a po zbytek dovolené jsem v ultra all inclusive jedla jen suchary. O malátnosti ani nemluvím. Třetí den se objevily zdravotní potíže i u dalších 2 členů rodiny. S ostatními českými turisty jsme o zdravotních problémech hovořili a kupodivu jsme nebyli jediní, kdo v hotelu Q premium strávil takovouto dovolenou. Jediné pozitivum je milý uklízecí personál, který přinesl čaje s varnou konvicí na pokoj, aniž bychom si řekli. V hotelu je navíc velká koncentrace lidí, v restauraci do sebe lidé narážejí, pomalu není kde sedět a o hygieně raději nemluvím, nádobí v restauraci bylo špinavé. Přestože je nabídka jídel obrovská, tak se tato dovolená nevyplatí. V resortu se nacházejí 2 plavecké bazény, kde člověk menšího vzrůstu ani nedosáhne na dno a to tam denně probíhají vodní cvičení, při kterých se spíš utopíte. Nic jiného hodnotit nemůžu, protože jsme si dovolenou vůbec neužili a uděluji negativní hodnocení. Kamínky na pláži bolí do nohou, lepší vzít si boty do vody. V okolí hotelu nic není, pokud nenavštívíte bazar s obchody. Večer brzy tma, chodníky rozmlácené a kudy nevedou, pohybujete se mezi auty. Celkový dojem je katastrofa.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Klimatizace fungovala, balkony malé, v matraci tlačí do zad pružiny.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Velký výběr x zdravotní potíže.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Nic nechybělo.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Kamínky na pláži tlačí do nohou, moře čisté a hned u hotelu. Lehátka pohodlná, ale pokud si je nezaberete před snídaní, nemáte šanci.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Mimo bazary a resorty není v okolí nic.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Katastrofa.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 31 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání