Napsat recenzi

Rusáci a žrádlo

Recenze hotelu Perre Delta Hotel Resort & Spa ***** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 1,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 409x
Recenze se líbila: 465 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Veliké zklamání a zkažená dovolená, střevní potíže

Ubytování  průměrně (1,8/5)

I když je v katalogu Exim tours uvedeno, že hotel je po rozsáhlé rekonstrukci, pokojů se to asi nedotklo. Nábytek zastaralý ale poměrně čisto. Špatně fungující klimatizace. Ručníky a ložní prádlo bez problémů.

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

Představa, že budeme prvně ubytováni v pětihvězdičkovém hotelu, užijeme si pěknou dovolenou, dobře se najíme vzala za své po první snídani a prvním obědě. Naprosto nevyhovující výběr jídel, některé dny pouze jeden druh ryby a žádné jiné maso, takže naše strava byla převážně kopeček rýže, pár brambor a někdy na vylepšení volské oko ve špenátu. Někdy bylo pro zvlášť vybrané strávníky i vařené kuře. Za dvanáct dní pobytu byly pouze tři dny, kdy se dalo říci, že to jídlo šlo. Další problém byl nedostatek příborů a špinavé nádobí. Největší problém, a nejen v oblasti stravování, jsou rusky mluvící klienti. Při našem příjezdu do hotelu odhadujeme, že Čechů bylo v hotel cca 15, Poláků cca 10 a odhadem asi 500 až 600 rusky mluvících klientů (dalo se to hezky rozeznat, protože oni měli bílé pásky a my ostatní žluté). A tito klienti se chovali u bazénu ale hlavně v jídelně jako hovada. Hulákali, nechávali po sobě strašnej bordel, když bylo náhodou nějaké lepší jídlo brali si plné talíře a pak stejně víc jak polovinu nechávali na stole. No hnus.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,6/5)

Animační programy zaměřené pouze na ruskou klientelu, jinak jakž takž.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Moře čisté ale pláž, dle katalogu písčito-kamenitá, pouze kamenitá. Kameny i v moři. Na pláži se o čistotě nedá moc mluvit, u bazénu poměrně čisto.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Kromě zahrady nic. Večer se často objevoval zápach připomínající siláž.

Celkový dojem  průměrně (1,4/5)

Takovou dovolenou si nepředstavuji ani u tříhvězdičkového hotelu. Po 32. zahraničních dovolených (2x i v Turecku) mohu s klidným svědomím prohlásit, že to byla dosud nejhorší dovolená. V závěrečném odstavci, pro koho je tento hotel vhodný, chybí kolonka: Pro nikoho!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání