Napsat recenzi

Hotel Meridia Beach

Recenze hotelu Meridia Beach Hotel Resort (ex Ganita Holiday Club) ***** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 42 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Služby celkem OK jen ta čistota na 5* hotel pokulhává. Sprchový kout bych dal do 2* . Uvádí se ,že Wi-Fi je zdarma , ale není . Na týden stojí 13eu a ještě pouze na jedno zařízení , 3 členná rodina na mobilu týden 39eu, nebo vždy zařízení odpojit a připojit se složitě na druhé, kde musíte zadat číslo pokoje datum narození a email, to pokaždé když chcete připojit jiné zařízení a neplatit více jak 13eu za týden. Wi-Fi je slabší a často se nepřipojíte vůbec.

Ubytování  průměrně (4/5)

Koupelna v našem pokoji by zasloužila rekonstrukci , po delším nepoužívání sprchového koutu je cítit moč, sprchový kout rohy plíseň a špatně udělaný spád , zůstává stát voda. pokoj číslo 227. Vše ostatní OK klima, balkon atd.. Trezor zdarma.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo velký výběr , jen počet lidí vždy na večeři nestačila kapacita stolů , čekání až se nějaký uvolní a nekonečné fronty u pultů s jídlem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál ochotný a vstřícný

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž OK jen věnovat více času úklidu pláže, stále plné odpadkové nádoby .

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Na 5* bych očekával trochu více , v 05/2023 jsem byl na Mallorce v 3* Hotelu a rozdíl znatelný. Hlasitá hudba u bazénu i přes poledne s 2,5 letým synem až otravné .. na pláži lodě nabízející vodní sporty také velmi hlasitá hudba , potom si připadáte jak na české pouti kdy vám hraje z každé strany jiná muzika. Přítomnost Ruských klientů, kteří se zde chovají jako když jim to patří !!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání