Napsat recenzi

Úžasná dovolená

Recenze hotelu Gardenia Beach Hotel **** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 028x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 3
  • foto z katalogu, ale všechny fotky odpovídají reálným fotkám.
toto je fotka z relaxačního bazénu, večer tam probíhá animační program foto z katalogu, ale všechny fotky odpovídají reálným fotkám. toto je fotka z relaxačního bazénu, večer tam probíhá animační program
  • až na nějaké maličkosti vypadají takto rodinné pokoje až na nějaké maličkosti vypadají takto rodinné pokoje
  • Pláž Pláž
  • recepce recepce
  • Zahrada, kterou se chodí na pláž, 
relaxační bazén u restaurace Zahrada, kterou se chodí na pláž, relaxační bazén u restaurace
  • Výhled z rodinného pokoje Výhled z rodinného pokoje
  • Brouzdaliště Brouzdaliště
  • pláž pláž
  • koupena a vana se zástěnou, která není vidět koupena a vana se zástěnou, která není vidět

Velmi příjemný rodinný hotel. Výborná kuchyně, úžasně čisté moře. Pěkné a čisté pokoje. Krásné prostředí, celý hotel je rozdělen do několika vilek a jednoho většího komplexu ,všechny budovy jsou rozmístěny v krásné, vzrostlé zahradě. Rodinné pokoje jsou většinou v novém komplexu u bazénu s tobogány, kde je večer největší klid . Žádné pokoje nemají výhled na moře, ale do zahrady nebo bazény. Možné jsou i příjemné vycházky do okolí.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Byli jsme ubytování v nově zrekonstruované budově u velkého bazénu se skluzavkami, pokoje jsou pěkně zařízené a denně uklizené. Měli jsme úžasný výhled do zahrady s bazény a tobogány, ale je tam i pár pokojů situovaných na druhou stranu a tam je horší výhled, ale , když mají volno tak jsou ochotni ho vyměnit.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava je pestrá, hodně kuřecího masa a moc zeleniny a ovoce. Všeho bylo dostatek a můžete přijít i později na večeři a vyberete si. Mají výborné zákusky, a v baru u tobogánů od 15-16 hod. výbornou zmrzlinu a dorty. V baru na pláži k obědu podávají každý den vynikající pizzu. Každé ráno palačinky. Super jsou slavnostní večeře, krásně vše vyzdobeno, včetně bazénu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál za úplatu velmi ochotný, ale nikdy jsme neměli důvod si stěžovat.Animační programy jsou v němčině, ale dalo se na to dívat. Funguje český animační program pro děti, a tam naše dcery byly velmi spokojené. Bezvadné jsou bazény, s tobogány. Možno si zahrát volejbal, šipky nebo minigolf. Je tam velmi mnoho Německých turistů a pozornost je věnována především jim. Zažili jsme i zápas Německa na MS , kdy tento zápas promítali na velkoplošnou projekci v restauraci u bazénu a někteří číšníci měli i německý dres :)

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře teplé a čisté, pouze jeden den byl příliv a čistota se zhoršila, ale druhý den, to bylo již v pořádku. Na pláž bych doporučila malým dětičkám boty do vody.Nestalo se, že by na pláži byly mořské řasy a nebo jiný nepořádek. Největší klad na pláži je ten, že tam nechodí

prodavači a nenutí Vám své zboží. Neměli jsme problém obsadit si lehátko, je jich tam opravdu dostatek.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V okolí hotelu je poměrně rušno, je tam hodně hotelů u sebe. 10 minutovou , příjemnou procházkou dojdete k velikému bazaru, kde mají nepřeberné množství zboží. Ve 20km vzdálené Alányi je úžasné delfinárium, budˇ to výlet pořádá CK, nebo si tam můžete dolmuší zajet sami. Cena je poněkud vyšší pro 2+2 zhruba 115 EURO.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Určitě se tam rádi vrátíme, byla to moc příjemná dovolená, v hezkém prostředí a výborným jídlem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

luci: dotaz! - 13. 9. 2014 22:36

proč foto z katalogu????? reagovat

těša: Re: dotaz! - 14. 9. 2014 8:26

Dobrý den, foto je z katalogu, proto, že jsem nefotila soukromě hlavně rodinu a ty fotky jsem nechtěla uveřejňovat. Fotky z katalogu byly nafoceny moc hezky a opravdu tam vynikl celý komplex a jeho atmosféra.Fotky odpovídají realitě. Jestli chcete více fotek můžu poslat do emailu. reagovat

luci: Re: Re: dotaz! - 14. 9. 2014 14:43

Dobrý den, tak to se omlouvám,. Právě o tomto hotelu uvažujeme, že by jsme tam jeli a vaše recenze nás nalákala,ale foto z katalogu mi nepřišlo důvěryhodné(CK?) , byla bych moc ráda, pokud by jste měla chvilku času o zaslání nějakého bližšího infa.+foto, pokud Vám to nebude připadat moc soukromé...po prohlédnutí bych je smazala.Zajímalo by mě, protože máme malé dítě a trošku se Turecka bojím,třeba do Egypta bych kvůli těmto potížím dítě nevzala.., jestli jste neměli zdravotní potíže z jídla,vody...apod. Moc děkuji!! lucivranova@centrum.cz reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání